MrLanC Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam Kupiłem niedawno auto , dzisiaj na spokojnie sobie usiadłem i dostrzegłem że na umowie jest przekręcone moje nazwisko o jedną litere. Pytanie do was czy przez to mogę mieć problemy z rejestracją samochodu ?
Kazek 1.9 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Nie no przez jedna litere nic ci nie będzie możesz poprawić sobie sam
Michael_1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Nic nie poprawiaj bo może być problem. A tak czeskiego błędu może w okienku nie zobaczą
krzysiekml Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 ja tak miałem,że był błąd i przeprawiłem sam,wymagane było w wydziale komunikacji podpisanie przy tym obu stron więc jak chcesz przeprawiać to daj parafkę swoją i sprzedającego (tj. za niego machnij ) obok tej zmiany.
15lolo Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 nic nie rob doczepia sie to pojdz za 3 dni z parafkami
danielstargard Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Dokładnie nic nie ruszaj chyba że się ktoś dopatrzy a szanse są średnie
Robero321 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 skontaktuj sie ze sprzedajacym jesli nie zglosił obaj zmiencie i dajcie parafki i wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi