Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY OLEŚNICA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Młody właśnie szczeliłeś sobie w kolano

nie chciałem tego mówić głośno :grin:
Opublikowano

Adifek wyciągać czy nie? Bo jak coś to jutro bym się za to zabrał od samego rana. I Czy bez kanału dam rade?

Opublikowano

jak chcesz zebym Ci sprawdzil i ustawil jak nalezy to wyciagaj :)

Opublikowano

No i wyszło Szydło z worka...:-(

Opublikowano

Wałek i szklanki?

Opublikowano (edytowane)

W sensie turbina całą do roboty:-P pod pokrywa na szczęście czysto. Jutro z rana odbiór i montaż. No i dolot trzeba wyczyścić...

Edytowane przez lisek120
Opublikowano

Pije właśnie browara pewnie z rana będę miał lenia to troche poczekasz na odbiór :P

Opublikowano

Ja Ci dam browara:-) jutro z rana jestem;-)

Opublikowano

pany, wiecie czy w ocy jest gdzies mieszalnia lakierów?

a moze ktoś wie czy dostane w szpreju jakis lakier do plastików zblizony jak najbardziej do koloru dokladki zderzaka przedniego?

Opublikowano

Chemar

Opublikowano

ale isc tam z dokladka i pokazac ze chce taki kolor?

Opublikowano

Ale ty chcesz w kolor zderzaka czy jak ?

Opublikowano

przyszla mi dzis dokladka i jest podrapana, chce papierem na gladko zjechac i pomalowac ja w dokladnie taki sam kolor jaki byl wczesniej czyli ori

Opublikowano

To nie wiem :grin:

Opublikowano

Panie klubowicz ty już zmieniłeś tą furę czy nie ja swoją oddaje w poniedziałek na zrobienie przekładni i wogle kiedy coś pijemy oprócz jutra

Opublikowano

Lisek nic sie nie odzywa bo na nowym turbo niszczy wszyski 2,7bt ktore spotka na drodze

Opublikowano

Lisek nic sie nie odzywa bo na nowym turbo niszczy wszyski 2,7bt ktore spotka na drodze

albo reguluje sztange zeby jechało hehe
Opublikowano

Panie klubowicz ty już zmieniłeś tą furę czy nie ja swoją oddaje w poniedziałek na zrobienie przekładni i wogle kiedy coś pijemy oprócz jutra

Auto już dawno sprzedane, kasa została wyłożona ale umowa nie spisana. Dlatego szukam czegoś a jeżdżę dalej swoją ex :decayed:
Opublikowano

No tak najlepiej kase zachmeciles a fury nie dałeś co nie ma nic ciekawego do kupna

Opublikowano

Auto już dawno sprzedane, kasa została wyłożona ale umowa nie spisana. Dlatego szukam czegoś a jeżdżę dalej swoją ex :decayed:
Typowy Miras

nabazgrane z Tapatalka