Gość Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 nie mieliście jechać w ten weekend do Bukowiny?
Gość Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 ja powinienem być w niedziele, chyba że przegram z macierzami tak z innaczej beczki, nie ma ktoś scyzoryka w stanie nienagannym opylić?
oca69 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 ja powinienem być w niedziele, chyba że przegram z macierzami tak z innaczej beczki, nie ma ktoś scyzoryka w stanie nienagannym opylić? Napisz w dziale kupię , na bank się znajdzie
Gość Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 liczyłem na kogoś z okolicy, sprawa nie cierpi zwłoki został mi jeden kluczyk a właściwie sam grot
trzacha197444 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Zobacze jutro jak bede wyglądał Jak tak, jak ja, to raczej nie dojedziesz... I witam tak w ogóle Kolegów z DOL Trochę się Wam po okolicy pokręcę w Wielkanoc
Gość cwiara Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Maciek a co Ty tu? W swieta mozna zrobic jakiegos flakona
Gość cwiara Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Mnie nie ma dzis, jeszcze nawet auta nie odebrałem i stoi gdzieś pod blokiem. O ile jeszcze stoi
oca69 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 Więc tak mnie dzisiaj też jednak nie ma, taka pogoda i wyszła flaszka
lisek120 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Cwira juz pewnie poszła na organy. Będzie ktoś?
Rekomendowane odpowiedzi