Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BHF] S4 4.2l V8 344PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  malik napisał(a):

Dostałem maila z Kreatora Mocy, że hamowali dzisiaj takie samo S4 jak moje (rocznikowo). Wyszło niestety tylko 290PS.

Mam więc powody do zadowolenia bo udało mi się kupić autko w bardzo dobrym stanie.

Fakt za***ista informacja, gratki stary
Opublikowano

ameryka robi swoje policja pilnuje przestrzegania przepisów :baseball: i nawet po autostradach zamulają :disgust:

Opublikowano
  malik napisał(a):

Dostałem maila z Kreatora Mocy, że hamowali dzisiaj takie samo S4 jak moje (rocznikowo). Wyszło niestety tylko 290PS.

Mam więc powody do zadowolenia bo udało mi się kupić autko w bardzo dobrym stanie.

i to jest właśnie smutne

Opublikowano
  miron78 napisał(a):
  malik napisał(a):

i to jest właśnie smutne

ale nie dla malika

Opublikowano

ogólnie dla marki audi -dla mnie to jakaś parodia

Opublikowano
  malik napisał(a):

Może wydechem auta się różnią?

Opublikowano

W S4 B6 wydech Milteca za 12 tysi dawał przyrost 8 KM. :confused4: Żenada. :thumbdown:

Opublikowano

...ale brzmienie bylo tego warte :evil:

Opublikowano
  Flyer napisał(a):

za 12 tysi to ja wolę posłuchać czegoś innego :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  Flyer napisał(a):

No właśnie o dziwo NIE. Malika ładniej brzmi niż tamten po zmianie wydechu.
Opublikowano

Muszę posłuchać Malikowóz skoro tak zachwalacie

Opublikowano
  Flyer napisał(a):

.ale brzmienie bylo tego warte

Wydech Millteka to przereklamowany mod do S4. Na audizine spotkał się z dużą krytyką.

Minimalna różnica w dźwięku i w osiągach absolutnie nie usprawiedliwia wydania takiej kasy.

Opublikowano
  malik napisał(a):

Minimalna różnica w dźwięku i w osiągach absolutnie nie usprawiedliwia wydania takiej kasy.

lubię czytać takie rozsądne wpisy :good::naughty:

Opublikowano

Można taki układ wydechowy Millteka taniej kupić. Można wybrać inna firmę albo u Helmutów załatwić.

Ja bym wydał każdy grosz żeby usłyszeć V8...ale słyszę 2.0 TDI dlatego mam kase na V8 :cool1:

Opublikowano
  ba$ior napisał(a):

Ja bym wydał każdy grosz żeby usłyszeć V8...ale słyszę 2.0 TDI dlatego mam kase na V8 :cool1:

Napisz raz jeszcze... po polsku :D

Opublikowano
  Flyer napisał(a):
  ba$ior napisał(a):

Napisz raz jeszcze... po polsku :D

Trochę zakręciłem :kox:

Jeżeli będę miał kiedyś auto z silnikiem V8, a seryjny wydech mi się nie spodoba, to zamontuje układ wydechowy, który będzie spełniał oczekiwania dźwiękowe i techniczne. Oczywiście zakup poprzedzę gruntowną analizą innych urzytkowników tego produktu :kox:

Malikowi odpowiada "OEM Sound" i nie widzi potrzeby kupna układu wydechowego, który w dodatku jest drogi.

Zakup układy to osobista kwestia każdego posiadacza auta, więc i Ja wyraziłem swoje zdanie :)

A tak dla zainteresowanych układ wydechowy MTM so S4 B7 na ebay.de jakiś czas temu widziałem za 800 Euro i to nowy :good:

Opublikowano
  ba$ior napisał(a):

A tak dla zainteresowanych układ wydechowy MTM so S4 B7 na ebay.de jakiś czas temu widziałem za 800 Euro i to nowy :good:

Trzeba bylo brac... nawet na handel :decayed:

Opublikowano
  Flyer napisał(a):
  ba$ior napisał(a):

Trzeba bylo brac... nawet na handel :decayed:

No tak ale 800 Euro nie miałem na tamten czas.

Ostatnio ktos z forum oferował mi wydech Millteka do RS4... :kox: no ale ja mam 2.0 TDI...KUFA MOGŁEM BRAĆ :wallbash::naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja cie nie.../.... ależ sliczności V8 jak marzenie spałbym w tym samochodzie. arcydzieło Audi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...