Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BHF] S4 4.2l V8 344PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

malik się zapożyczył u naszego klubowego pożyczacza pieniędzy TOMBoy vel lekka rączka - i zakupił gaz sekwencyjny :thumbdown: gratulacje :good:

Opublikowano

malik się zapożyczył u naszego klubowego pożyczacza pieniędzy TOMBoy vel lekka rączka - i zakupił gaz sekwencyjny :thumbdown: gratulacje :good:

A do tego Malik jest sam niezłym gaziarzem i ma tez swoją produkcję hadwaSocztery więc koszty jazdy będą znikome :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

A do tego Malik jest sam niezłym gaziarzem

Koksiarzem! Poziu... ile razy mam Ci powtarzać... KOKSIARZEM!!! :polew:

Opublikowano

A do tego Malik jest sam niezłym gaziarzem

Koksiarzem! Poziu... ile razy mam Ci powtarzać... KOKSIARZEM!!! :polew:

Gaziarzem pokoksiarskim :naughty:

Opublikowano

..niedługo pojawi się na forum nowe s5 :)

Opublikowano

kto zamowil .. ?

Opublikowano

znam jednego potencjalnego kupca... :gwizdanie:

:tongue4:

Opublikowano

:)s5 ...nice:)widuje czesto takie jedno srebrzane ...fajny kox

Sorry za OT :)

mmcv gdzie je widujesz :?:

Ja często widzę czarne S5 na Woli Justowskiej, bajka :kox:

Opublikowano

znam jednego potencjalnego kupca... :gwizdanie:

:tongue4:

czy myslimy o tej samej osobie ... :naughty:

Opublikowano

sklepałem :polew: :polew: :polew: S5 nie jedzie hahahaha

Opublikowano

S5 to nie wyscigowka.

Opublikowano

Wszystkie nowe Audi to nie są wyścigówki, pewnie większość mi nie uwierzy ale miałem okazje jeździć RS4 B7 i S4 w budzie B6 gdzie też jest V8 i te samochody nie jadą, jeżdżą w taki sensie że nie ma problemów z wyprzedzeniem tira na autostradzie ale w porównaniu do spalania i ceny zakupu nie jeżdżą tak jak powinny. Tego samego dnia wsiadłem do zdrowej RS4 w budzie B5 zdrowej bo w serii wyszło 361KM i to była zupełnie inna jazda a RS4 B7 nie miało szans i ze startu z miejsca i z rolowanego.

Co nie zmienia faktu że S4 kolegi Malika jest bardzo ładnym egzemplarzem ładnie utrzymanym i z tego co mówił kolega Malik z całą pełną dokumentacją oraz historią także auto zdrowe i bez lipy. Mi się wydaje że koledze Malikowi nie zależy na sprincie do 100km/h tak bardzo i to czy będzie 6 sek czy 7,5 sek nie robi chyba większej różnicy po prostu kolega Malik lubi jak auto ładnie wygląda i jest dopieszczone i mody pod kątem wyglądu go bardziej interesują niż walka o każdego konia mechanicznego i trzeba to uszanować.

Nie każdy goni za mocą tak jak kolega Poziu, Norbi, Adammo czy ja :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

7.5s do setki? No to jak pierd**e takie wczasy :disgust:

Opublikowano

Wszystkie nowe Audi to nie są wyścigówki, pewnie większość mi nie uwierzy ale miałem okazje jeździć RS4 B7 i S4 w budzie B6 gdzie też jest V8 i te samochody nie jadą, jeżdżą w taki sensie że nie ma problemów z wyprzedzeniem tira na autostradzie ale w porównaniu do spalania i ceny zakupu nie jeżdżą tak jak powinny. Tego samego dnia wsiadłem do zdrowej RS4 w budzie B5 zdrowej bo w serii wyszło 361KM i to była zupełnie inna jazda a RS4 B7 nie miało szans i ze startu z miejsca i z rolowanego.

Co nie zmienia faktu że S4 kolegi Malika jest bardzo ładnym egzemplarzem ładnie utrzymanym i z tego co mówił kolega Malik z całą pełną dokumentacją oraz historią także auto zdrowe i bez lipy. Mi się wydaje że koledze Malikowi nie zależy na sprincie do 100km/h tak bardzo i to czy będzie 6 sek czy 7,5 sek nie robi chyba większej różnicy po prostu kolega Malik lubi jak auto ładnie wygląda i jest dopieszczone i mody pod kątem wyglądu go bardziej interesują niż walka o każdego konia mechanicznego i trzeba to uszanować.

Nie każdy goni za mocą tak jak kolega Poziu, Norbi, Adammo czy ja :kox: :kox: :kox:

:shocked::blink: :blink: :blink::shocked: :shocked:

Jestem w szoku...żadnego błędu ortograficznego :good: :good: :good: :good:

A3 Sycztery w B7 ma trochę lepiej do setki niż 7,5 :kox:

Opublikowano

Wiesz liczby podawałem czysto przykładowe bo nie wiem ile ma S4 w B7 do 100km/h

Miałem na myśli to że koledze Malikowi nie zależy na mocach i przyspieszeniu i nie jest to najważniejsze dla Niego.

Opublikowano

Wg. specyfikacji 5.4s. Przypłynie to zmierzymy :)

Co ja gadam... za 2 tygodnie sam zmierzę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...