adamooo Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 malik się zapożyczył u naszego klubowego pożyczacza pieniędzy TOMBoy vel lekka rączka - i zakupił gaz sekwencyjny gratulacje
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 malik się zapożyczył u naszego klubowego pożyczacza pieniędzy TOMBoy vel lekka rączka - i zakupił gaz sekwencyjny gratulacje A do tego Malik jest sam niezłym gaziarzem i ma tez swoją produkcję hadwaSocztery więc koszty jazdy będą znikome :gwizdanie:
malik Opublikowano 23 Października 2008 Autor Opublikowano 23 Października 2008 A do tego Malik jest sam niezłym gaziarzem Koksiarzem! Poziu... ile razy mam Ci powtarzać... KOKSIARZEM!!!
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 A do tego Malik jest sam niezłym gaziarzem Koksiarzem! Poziu... ile razy mam Ci powtarzać... KOKSIARZEM!!! Gaziarzem pokoksiarskim
Al_Capone Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ;( Nienawidze cie! ;) Ciekawe jaki bedzie rezonansik v8 w arkadii Az mi wzrosla motywacja wznowienia pojawiania sie
adamooo Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ..niedługo pojawi się na forum nowe s5
spanky Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ..niedługo pojawi się na forum nowe s5 kto zamowil .. ?
Gość mmcv Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 :)s5 ...nice:)widuje czesto takie jedno srebrzane ...fajny kox
T-żółw Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ..niedługo pojawi się na forum nowe s5 znam jednego potencjalnego kupca... :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 :)s5 ...nice:)widuje czesto takie jedno srebrzane ...fajny kox Sorry za OT mmcv gdzie je widujesz :?: Ja często widzę czarne S5 na Woli Justowskiej, bajka
spanky Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 ..niedługo pojawi się na forum nowe s5 znam jednego potencjalnego kupca... :gwizdanie: czy myslimy o tej samej osobie ...
Al_Capone Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Coje kuwa!?! Co sie tam masujecie pod stolem. Dawac kto albo milczec!
poziek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 ..niedługo pojawi się na forum nowe s5 sklepałem :polew: S5 nie jedzie hahahaha
A3 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Wszystkie nowe Audi to nie są wyścigówki, pewnie większość mi nie uwierzy ale miałem okazje jeździć RS4 B7 i S4 w budzie B6 gdzie też jest V8 i te samochody nie jadą, jeżdżą w taki sensie że nie ma problemów z wyprzedzeniem tira na autostradzie ale w porównaniu do spalania i ceny zakupu nie jeżdżą tak jak powinny. Tego samego dnia wsiadłem do zdrowej RS4 w budzie B5 zdrowej bo w serii wyszło 361KM i to była zupełnie inna jazda a RS4 B7 nie miało szans i ze startu z miejsca i z rolowanego. Co nie zmienia faktu że S4 kolegi Malika jest bardzo ładnym egzemplarzem ładnie utrzymanym i z tego co mówił kolega Malik z całą pełną dokumentacją oraz historią także auto zdrowe i bez lipy. Mi się wydaje że koledze Malikowi nie zależy na sprincie do 100km/h tak bardzo i to czy będzie 6 sek czy 7,5 sek nie robi chyba większej różnicy po prostu kolega Malik lubi jak auto ładnie wygląda i jest dopieszczone i mody pod kątem wyglądu go bardziej interesują niż walka o każdego konia mechanicznego i trzeba to uszanować. Nie każdy goni za mocą tak jak kolega Poziu, Norbi, Adammo czy ja :kox:
malik Opublikowano 24 Października 2008 Autor Opublikowano 24 Października 2008 7.5s do setki? No to jak pierd**e takie wczasy
Gość mmcv Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 he??? 7.5s do setki w s4 :polew:
poziek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Wszystkie nowe Audi to nie są wyścigówki, pewnie większość mi nie uwierzy ale miałem okazje jeździć RS4 B7 i S4 w budzie B6 gdzie też jest V8 i te samochody nie jadą, jeżdżą w taki sensie że nie ma problemów z wyprzedzeniem tira na autostradzie ale w porównaniu do spalania i ceny zakupu nie jeżdżą tak jak powinny. Tego samego dnia wsiadłem do zdrowej RS4 w budzie B5 zdrowej bo w serii wyszło 361KM i to była zupełnie inna jazda a RS4 B7 nie miało szans i ze startu z miejsca i z rolowanego. Co nie zmienia faktu że S4 kolegi Malika jest bardzo ładnym egzemplarzem ładnie utrzymanym i z tego co mówił kolega Malik z całą pełną dokumentacją oraz historią także auto zdrowe i bez lipy. Mi się wydaje że koledze Malikowi nie zależy na sprincie do 100km/h tak bardzo i to czy będzie 6 sek czy 7,5 sek nie robi chyba większej różnicy po prostu kolega Malik lubi jak auto ładnie wygląda i jest dopieszczone i mody pod kątem wyglądu go bardziej interesują niż walka o każdego konia mechanicznego i trzeba to uszanować. Nie każdy goni za mocą tak jak kolega Poziu, Norbi, Adammo czy ja :kox: :blink: :shocked: Jestem w szoku...żadnego błędu ortograficznego :good: :good: A3 Sycztery w B7 ma trochę lepiej do setki niż 7,5
A3 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Wiesz liczby podawałem czysto przykładowe bo nie wiem ile ma S4 w B7 do 100km/h Miałem na myśli to że koledze Malikowi nie zależy na mocach i przyspieszeniu i nie jest to najważniejsze dla Niego.
malik Opublikowano 24 Października 2008 Autor Opublikowano 24 Października 2008 Wg. specyfikacji 5.4s. Przypłynie to zmierzymy Co ja gadam... za 2 tygodnie sam zmierzę
Rekomendowane odpowiedzi