Opublikowano 3 Marca 201511 l użytkownik a4-klub >>> inżynieriowie z Quattro GMBH Jakiś tam wpływ na pewno jest, tylko pytanie jaki przecież inżynierowie na to nie wpadli...
Opublikowano 4 Marca 201511 l Autor Spoko loko nie na poważnie Zrób kratki tak jak Slavko w swoim s4 Ładniutko [emoji4]
Opublikowano 7 Marca 201511 l Ladna nawet za dlugo na allegro nie powisiala:) Ladna nawet za dlugo na allegro nie powisiala:)
Opublikowano 8 Marca 201511 l Fajna eska Lakier vulkanschwarz a sądząc po zdjęciach jest siwy. Przydałoby się coś z nim zrobić. Sorry takie zboczenie
Opublikowano 8 Marca 201511 l Autor W końcu vulkanschwarz jak sama nazwa mówi - wulkaniczny czyli trochę popielasty musi być przynajmniej tak mi się zdaje
Opublikowano 8 Marca 201511 l Im bardziej utleniony lakier vulkanschwarz tym samochód bardziej siwy, czasem nawet matowy niż czarny. Dobra polerka zdziała cuda, wyjdzie ziarno i będzie się błyszczał lepiej niż nowsze auta z lakierem metallic. Żałuję, że w B6 nie mam takiego koloru tylko czarny metallic, owszem ma głębię ale nie ma mieniących się w słońcu perłowych ziaren.
Opublikowano 8 Marca 201511 l eSaa.. jak stoje, lub jade swoim traktorem.. i widze lub słysze s4 lub rs4 b5 to aż mam dreszcze... u mnie na mieście jak pracowałem w Belgi po sąsiedzku na parkingu miałem rs4 b5... GRATKI
Opublikowano 8 Marca 201511 l Autor Im bardziej utleniony lakier vulkanschwarz tym samochód bardziej siwy, czasem nawet matowy niż czarny. Dobra polerka zdziała cuda, wyjdzie ziarno i będzie się błyszczał lepiej niż nowsze auta z lakierem metallic. Żałuję, że w B6 nie mam takiego koloru tylko czarny metallic, owszem ma głębię ale nie ma mieniących się w słońcu perłowych ziaren. Lakier jest zadbany. Widać że była polerka robiona, więc widocznie musi to być kwestia zdjęć eSaa.. jak stoje, lub jade swoim traktorem.. i widze lub słysze s4 lub rs4 b5 to aż mam dreszcze... u mnie na mieście jak pracowałem w Belgi po sąsiedzku na parkingu miałem rs4 b5... GRATKIOj to prawda. Bardzo zazdroszczę ludziom na zewnątrz to co słyszą Może coś nagram
Opublikowano 9 Marca 201511 l Polerka polerce nie równa. Mi też się kiedyś wydawało, że mam zadbany lakier... Nie chodzi o to, że jest tragedia czy coś takiego ale o to, ze jest potencjał. Edytowane 9 Marca 201511 l przez Armi
Opublikowano 10 Marca 201511 l Autor Graty na dzień dobry. Z ciekawostek, w zestawie rozrządu Ruville pasek Dayco I jeszcze łączniki stabi na tył od meyle hd. ------------------------------A tak sobie gada aktualnie Elegancko jak na prawie serię Edytowane 10 Marca 201511 l przez peacenotwar
Opublikowano 11 Marca 201511 l Autor Fajne wnętrze ale mod z usuwaniem halogenów dla mnie zupełnie nierozumny tymbardziej że auto seryjne Pogrzebałem chwilę w necie i znalazłem stronkę. http://www.myaudis4.com/test-results-fog-light-removal/ Okazuje się, że Audi miało rację i straty spowodowane zamontowanymi halogenami są prawie zerowe. Więc niedługo halogeny wracają na miejsce do mnie i dodadzą trochę uroku Edytowane 11 Marca 201511 l przez peacenotwar
Opublikowano 22 Marca 201511 l Autor Autko dziś zawitało do Gekon Garagehttps://www.facebook.com/pages/Gekon-garage/1408615666088919na małe sprawdzenie okiem fachowca. Wszytsko jest pięknie, oprócz jednego dziurawego podciśnienia co odbiło się w mocy i momencie Uszczelnić i wróci kilkanaście kucy a potem modzić Taki zestaw Edytowane 17 Marca 201511 l przez peacenotwar
Opublikowano 24 Marca 201511 l Autor hah dzięki Sławne tylne mocowania quattro Jeszcze jakiś cenzura postanowił zaspawać śruby mocujące amortyzator Edytowane 24 Marca 201511 l przez peacenotwar