Jaro959 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Witam, Mam w swoim audi fotele eklektyczne i 1 z 3 przycisków na fotelu pasażera nie działa -> góra-dół. Wciskam ale nic się nie dzieje nic nie słychać. Pozostałe sterowania działają. Proszę o pomoc co to może być i jak mam to naprawić/ewentualny koszt. Nie działa mi też lusterko prawe (elektryka). Czasem coś tam załączy na parę chwil. Wie ktoś w którym miejscu najczęściej nie łączy? Jeżeli był już taki temat odnośnie tych problemów proszę o odnośnik żeby nie powielać. po prostu nie mogłem znaleźć. Z góry dzięki za pomoc!
Lukasz_mk2 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jeśli chodzi o lusterko to sprawdź kable w gumowej przelotce miedzi drzwiami a karoserią - lubią się tam łamać i wychodzą taki cyrki jak u ciebie Pozdrawiam, Łukasz
jacek70 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Odnośnie fotela to sprawdź kostki pod fotelem. Może nie łączy?
Jaro959 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 Ok, dzięki Panowie już sprawdzam dam znać jak poszło.
Rekomendowane odpowiedzi