igor.gieralt Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Witam wszystkich Mam problem i liczę na pomoc Po kupnie samochodu obudowa mojego klucza była nieco zniszczona i miałem pomysł ją zmienić.Kupiłem tą: http://kluczesamochodowe.com/pl/kluczyki-pod-transponder/327-kluczyk-audi-a3-a4-a5-a6-a8.htmlNiestety podczas wymiany trafiłem na kilka problemów. Kieszeń na baterię była większa niż w oryginalnym pilocie, jakby pod większą baterię.Największym problemem było jednak dostanie się do górnej części klucza (Miejsce przycisku wysuwającego grot). Lewa strona po podważeniu otwiera się normalnie, natomiast druga nie drgnie. I tu moje pytanie: Czy ta część jest przyklejona, czy jest to po prostu element niedemontowalny ? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Fazii Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Scyzoryki były na różne baterie: CR1620 i te większe CR2032. Pod znaczkiem jest śruba  Czy ta część jest przyklejona, czy jest to po prostu element niedemontowalny ? Odpowiednio podważyć śrubokrętem i obudowa się otworzy. Nie zapomnij też przełożyć pastylki immo Edytowane 5 Marca 2015 przez Fazii
igor.gieralt Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 Wszystko odkręcone, jednak dalej podważam i nic... Stara obudowa już ma nawet dziury a ta dalej siedzi. Być może jest to zaklejone żeby nie uszkodzić kapsułki od immo.
Rekomendowane odpowiedzi