Chadury89 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) No to gites Ja mam warunki ale jakos nie moge sie zebrac. Jak wypada mi sobota wolna to zawsze cos dlubie w aucie. To ostatnio spryski rezalem potem bixy a ostatnia sobote tempomat. Teraz przyszla pora na "korekte lakieru" oby kuzwa bylo dobrze Edytowane 31 Marca 2015 przez Chadury89
Denis Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 a ja coś czuje że będzie "Hols protocol activated"
BEpower07 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie bądź taki mądry to się jeszcze okaże Dzisiaj bylo pierwsze podejscie na starej masce, mysalelm ze bedzie latwiej ale sie przeliczylem ;P Troche wyrywało mi polerke jak polerowalem na bialbym Roayalpads jakies wskazówki co do tego?. Z reszta sobie jakoś poradzilem. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez BEpower07
gusiak11 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie bądź taki mądry to się jeszcze okaże Kolega juz trochę walczy z maszynami... poza tym ma VRG.... troche inna filozofia choć też trzeba jej pilnować Troche wyrywało mi polerke jak polerowalem na bialbym Roayalpads jakies wskazówki co do tego? Bo..... to sie chyba nazywa Know How .... a poważnie ciężko powiedzieć ... wypracowałeś za mocno pastę i się zrobił ''tępy'' lakkier... za duże obroty.... przegrzałeś... za duzo pasty... BTW ... "Hols protocol activated" to nie jest nic strasznego bywa ze maszyna DA robi holo pytanie czy je widzisz i umiesz sie z nimi uporać
Griffe Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Oglądać Muhammada Ali na ringu - takie proste, sam stanę i wygram walkę o tytuł mistrza. To w Matrix, rzeczywistość jest inna.
Animal Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Oglądać Muhammada Ali na ringu - takie proste, sam stanę i wygram walkę o tytuł mistrza. To w Matrix, rzeczywistość jest inna. Mega trafione porównanie Dlatego właśnie ja się nawet nie łapię za rotację bo szkoda mi mojego auta, nie mówiąc już o aucie kogokolwiek innego. Jak nabiorę trochę wprawy na DA to pomyślę nad rotacją
BEpower07 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 To co dawać więcej pasty? I jak się skończy i rysy będę to powtarzać jeszcze? Czy od razu przechodzić do innej pasty? Panowie używał ktoś tego wosku tester starczy na całe auto (kombi) ? http://showcarshine.pl/finish-kare/202-finish-kare-1000p-hi-temp-paste-wax-najtrwalszy-sealant-produkt-roku-2009-.html
Griffe Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wystarczy spokojnie. Powinno wystarczyć początkującemu ogarniętemu na 4 aplikacje.
Rekomendowane odpowiedzi