tomaszstn Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Ad1. Większość pewnie nie ma, wszystko zależy kto i co uważa za lans. Ad2. Również większość jedzie sama. Ad3. Np taki Hamer, czy jeszcze kilka osób by się znalazła, którzy jadą z okolic, nie wspominając osób z Pomorza i innych rejonów Polski. Ad4. Siedząc w domu, na pewno nie poznasz, wcześniej nikt nikogo nie znał. Ad5. Prawie jak wyżej, na pewno się nie dowiesz siedząc przed kompem. PS: Zawsze możesz poczytać wątek z Bukowiny, pooglądać zdjęcia, filmiki
Majkel Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 ps. obiecuję - nie będę Wam w BT dopierdalał Ja....yhymmm Idę o zakład, że ledwo co tabliczke Bukowina Tatrzańska miniemy i na CB już pierwszy tekst poleci
Pucek Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Maniek, obawiam się że pierwszy tekst poleci już w Knurowie...
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 1. Nie ma się czym pochwalić 2. Musiałbym się wybrać sam 3. Mieszkam 2km od Czech i daleko od Bukowiny 4. Nikogo nie znam 5. Jaki jest cel zlotu? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 1 to nie nasza wina 2 życie 3 moderator jest ze Skoczowa (15km od Ciebie) i nie robi scen 4 patrz ad1 5: a 6-8 wspólne modlenie , b odmawianie różańca między 8 ,a 18 ...później czas wolny....chodzimy po okolicy i zwiedzamy wygooglowane i polecane przez przewodniki sankuatria c od 21-2 śpiewanie psalmów Maniek, obawiam się że pierwszy tekst poleci już w Knurowie... to akurat pewniak
A4-Tomek Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Hmmm a może klubowy knebel dla Mirka xD albo cichcem umówicie się na nadawanie na innym zakresie xD Edytowane 18 Marca 2015 przez A4-Tomek
Majkel Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) 1. Nie ma się czym pochwalić 2. Musiałbym się wybrać sam 3. Mieszkam 2km od Czech i daleko od Bukowiny 4. Nikogo nie znam 5. Jaki jest cel zlotu? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 1 to nie nasza wina 2 życie 3 moderator jest ze Skoczowa (15km od Ciebie) i nie robi scen 4 patrz ad1 5: a 6-8 wspólne modlenie , b odmawianie różańca między 8 ,a 18 ...później czas wolny....chodzimy po okolicy i zwiedzamy wygooglowane i polecane przez przewodniki sankuatria c od 21-2 śpiewanie psalmów taaa.... a w niedzielę koszerne śniadanie i po uroczystej sumie połączonej z poświęceniem pojazdów rozjeżdżamy się do domów A tak na serio kolego, na zloty nie jeździ się dla lansu (no może niekiedy ), ale dla towarzystwa, jak mówisz że nikogo nie znasz to jak już Tomasz wspomniał, siedząc w domu też nikogo nie poznasz, tak więc kolejnym razem się nie zastanawiaj... Hmmm a może klubowy knebel dla Mirka xD albo cichcem umówicie się na nadawanie na innym zakresie xD Mi, Puckowi i Majkiemu to akurat nic nie daje skoro razem z nim w aucie jedziemy, Wy się umówicie na inny kanał, a ten całe wiadro pomyj na Nas w drodze zdąży wylać Edytowane 18 Marca 2015 przez Majkel
InterSharp Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Arturoo jesteś jedynym powodem dla którego mam chęć się wybrać i pojechać ci na live'a przy kolegach, bo cwaniactwa nie lubię. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Tomi_81 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Arturoo jesteś jedynym powodem dla którego mam chęć się wybrać i pojechać ci na live'a przy kolegach, bo cwaniactwa nie lubię. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Oj widzę że z poczuciem humoru u kolegi słabo ....
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Arturoo jesteś jedynym powodem dla którego mam chęć się wybrać i pojechać ci na live'a przy kolegach, bo cwaniactwa nie lubię. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka popatrz w jak prosty sposób zmotywowałem "nieznajomego" by jednak wpadł na spota i poznał...mniej lub bardziej fajnych ludzi ...wisisz mi przysługę ... zapraszam serdecznie ....nie licz ,że w gronie spotowiczów na żywo sobie nie jedziemy jeden drugiemu ....takie czasy .... a i gdybyś się zastanawiał od czego się zaczęło to przeczytaj raz jeszcze argumenty swoje na temat Bukowiny i się zastanów ile w tym naszej faktycznie winy...... każdy z nas jechał gdzieś na spota pierwszy raz ....pewnie to już wiesz lub możesz to podejrzewać ....ale Ty przyjedziesz jako ten ,który będzie pierwszy raz ,a dałeś się już poznać ze strasznie dużego dystansu jaki masz do siebie ,życia...etc. ..... gdybyś pytał .....tak cwaniactwa również nie lubię
InterSharp Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 O i to jest podejście Jak mnie poznasz to się przekonasz, że dystans nie odgrywa żadnej roli. Miłego dnia Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Zakupy zrobione, jeszcze dzisiaj na 18stą do roboty i wooooolneeeeeeeee
miron78 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 a ja jeszcze tyram od rana do północy - dziś odebrałem grill i kratki (mega fajnie wyglądają) tylko najgorsze że nawet nie mam czasu tego trupa poskładać - masakra Ps. info dla jadących ze mną w aucie - nie wiem jeszcze na 100% ale może się okazać że będę musiał wracać w niedzielę ok 10.00 O i to jest podejście Jak mnie poznasz to się przekonasz, że dystans nie odgrywa żadnej roli. Miłego dniaWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Konrad wpadaj na zlota (tylko teraz już za późno i zapisów już nie ma) pojedziemy temu typowi po majtach bo ja też go nie lubię. 2 razy już go wywalałem z forum i 2 razy się nie dało Z nim jak z rakiem - usuniesz chore miejsce a za chwilę się odnawia gdzie indziej
dydo85 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Mam troszku swojskiego bimbru z Podkarpacia i tak myślałem czy nie zabrać... Tylko czy to będzie dobry pomysł mieszać bimber z czystą... Hmm
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 dydo nie takie rzeczy z czystą w zeszłe lata były mieszane i jakoś nikt nie zgłaszał zażaleń
Pucek Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Ja się bimbru nie tykam, a tym bardziej nie mam zamiaru zapijać wódki colą z whisky Co bierzemy na "trasę" do auta?
akjam Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Pany ja też jadę z Wami... Zwerbowałem już Arturooo I czekam jeszcze na potwierdzenie od Pajdy!
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 pajda odpuścił..... albo limit wypadów wyczerpany ma
Majkel Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Pany ja też jadę z Wami... Zwerbowałem już Arturooo I czekam jeszcze na potwierdzenie od Pajdy! No i gitaraaa [emoji2]
Rekomendowane odpowiedzi