Majkel Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 No to juz pełny luzik, walka w garażu zakończona, teraz pakowanko i jutro z rana knurków wita No a było dzisiaj u mnie co robić, ale majster Pucek ogarnął temat pierwszorzędnie, jutro trza będzie wypić za nowy zawias co by się nie rozlecioł Pakowanko...... a jutro tak za 20 9.00 melduje się w Knurkowie
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Arturoo tak gadaliśmymy zabiorę cię a i w końcu może bym ci tą twoją lodówkę oddał haha hyba z rok u mnie leży masakra schłodzę te wkłady i są tez 4 kieliszki to wezmę jeszcze kilka byśmy mieli zapasik
Majkel Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Arturoo tak gadaliśmymy zabiorę cię a i w końcu może bym ci tą twoją lodówkę oddał haha hyba z rok u mnie leży masakra schłodzę te wkłady i są tez 4 kieliszki to wezmę jeszcze kilka byśmy mieli zapasik Jak to mówią.... "lepiej nosić jak potem prosić" - nic się nie zmarnuje
Pucek Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 a ja jeszcze w robocie - do 23 bankowo a gdzie tam pakowanko Coś mi tu śmierdzi... Ty tak długo w robocie?
Majkel Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 a ja jeszcze w robocie - do 23 bankowo a gdzie tam pakowanko Coś mi tu śmierdzi... Ty tak długo w robocie? kita pewnie ciśnie.... na bank biołego woskuje
miron78 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 a ja jeszcze w robocie - do 23 bankowo a gdzie tam pakowanko Coś mi tu śmierdzi... Ty tak długo w robocie? Pucek - nie w tej robocie na rynku ale w robocie niestety ale na białąsa dzisiaj czasu nie było - miałem tylko 60 min na myjnie nawet na zabawe samemu autem nie było czasu tylko musiałem oddać żeby mi umyli
Pucek Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 a ja jeszcze w robocie - do 23 bankowo a gdzie tam pakowanko Coś mi tu śmierdzi... Ty tak długo w robocie? Pucek - nie w tej robocie na rynku ale w robocie Aaa już wiem, Maniek też robi w tym fachu
miron78 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 no właśnie - teraz jest sezon przed świętami bo się robota z zimy nazbierałą i od 2 tygodni wracam do domu 23 - 24 nawet w niedziele na pół dnia musiałem pojechać no ale co zrobić - A6 bi turbo się same w garażu nie postawi
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 a ja jeszcze w robocie - do 23 bankowo a gdzie tam pakowanko Coś mi tu śmierdzi... Ty tak długo w robocie? Pucek - nie w tej robocie na rynku ale w robocie aha.... Narób się
miron78 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 jak w KR mają turbo diesle to w knurowie musza być bi turbo diesle Arturo zachowujesz się 40 latek z łańcucha spuszczony
miron78 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Artur takie to u mnie konta zakładają jak na cycki zbierają
szymeniu Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 no właśnie - teraz jest sezon przed świętami bo się robota z zimy nazbierałą i od 2 tygodni wracam do domu 23 - 24 nawet w niedziele na pół dnia musiałem pojechać no ale co zrobić - A6 bi turbo się same w garażu nie postawi Błądzisz, oj błądzisz panie Mironie
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 jak w KR mają turbo diesle to w knurowie musza być bi turbo diesle Arturo zachowujesz się 40 latek z łańcucha spuszczony nowe wifi mam w pracy ....testuję nowy router...coś większego niż tekst przez telefon muszę testować...polecenie przełożonego
Pucek Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 no właśnie - teraz jest sezon przed świętami bo się robota z zimy nazbierałą i od 2 tygodni wracam do domu 23 - 24 nawet w niedziele na pół dnia musiałem pojechać no ale co zrobić - A6 bi turbo się same w garażu nie postawi Yebany, załatw mi też coś, mogę myć auta albo pomniki, byle płacą powyżej 3000 zł
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 ja mam wolny każdy 3 weekend ...jakby Pucek nie mógł to ja chętnie
miron78 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 no właśnie - teraz jest sezon przed świętami bo się robota z zimy nazbierałą i od 2 tygodni wracam do domu 23 - 24 nawet w niedziele na pół dnia musiałem pojechać no ale co zrobić - A6 bi turbo się same w garażu nie postawi Błądzisz, oj błądzisz panie Mironie no co - sam mi mówiłeś że to dobra opcja no właśnie - teraz jest sezon przed świętami bo się robota z zimy nazbierałą i od 2 tygodni wracam do domu 23 - 24 nawet w niedziele na pół dnia musiałem pojechać no ale co zrobić - A6 bi turbo się same w garażu nie postawi Yebany, załatw mi też coś, mogę myć auta albo pomniki, byle płacą powyżej 3000 zł chodzi ci o miesiąc czy tydzień ?
Pucek Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 no właśnie - teraz jest sezon przed świętami bo się robota z zimy nazbierałą i od 2 tygodni wracam do domu 23 - 24 nawet w niedziele na pół dnia musiałem pojechać no ale co zrobić - A6 bi turbo się same w garażu nie postawi Błądzisz, oj błądzisz panie Mironie no co - sam mi mówiłeś że to dobra opcja no właśnie - teraz jest sezon przed świętami bo się robota z zimy nazbierałą i od 2 tygodni wracam do domu 23 - 24 nawet w niedziele na pół dnia musiałem pojechać no ale co zrobić - A6 bi turbo się same w garażu nie postawi Yebany, załatw mi też coś, mogę myć auta albo pomniki, byle płacą powyżej 3000 zł chodzi ci o miesiąc czy tydzień ? Ja nie jestem wybredny, miesiąc wystarczy Gorzoła schłodzona???
szymeniu Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Miron teraz Ci powiem tak, że owszem biturbo diesel ale w A7 s-line
Rekomendowane odpowiedzi