Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

$12,5 miliona do podziału

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem takiego email-a

ciekawe gdzie haczyk?

po co ludzie piszą takie bzdury ?

cyctat;

Od Mr Gordon Pell

+447035911298

Ja jestem Pan Gordon Pell Od Harlsden, North West London, tutaj w Anglii. Ja pracuję dla NatWest Bank Corporation Londynie. Piszę ci z mojego biura, które będą z ogromną korzyścią dla nas obu. W moim departamencie jest asystentem kierownika Biura Regionalnego Greater London, odkryłem opuszczonej sumie $ 12,5 mln dolarów USA (dwanaście milionów pięćset tysięcy dolarów Usa) na koncie należącym do jednego z naszych zagranicznych klientów Late Mr.Thompson Morrison obywatel amerykański Niestety, którzy stracili swoje życie w katastrofie samolotu Alaska Airlines Flight 261, który rozbił się w dniu 31 stycznia 2000 r., w tym jego żona i córka tylko.

Wybór jest skontaktować się cieszyła z geograpgical charakter, w którym mieszkasz, w szczególności ze względu na sensivity z transakcji i poufność w niniejszym dokumencie. Teraz nasz bank został czeka na którykolwiek z krewnymi, aby się do roszczenia, ale nikt nie uczynił tego. Ja osobiście został nieudanych odnalezienie krewnych na 2 lat, szukam Twojej zgody, aby zaprezentować Państwu jak najbliższych krewnych / Czy beneficjent do zmarłego tak, że wpływy z tego konta wyceniono na 12,5 mln dolarów może być wypłacona do Ciebie.

To będzie wypłacane lub udostępniane w tych procentów, 60% do 40% mnie i dla Ciebie. Mam zabezpieczone wszystkich niezbędnych dokumentów prawnych, które mogą zostać wykorzystane do wykonania kopii zapasowej tego twierdzenia jest uczynienie. All I need to wasze imiona, aby wypełnianie dokumentów i zalegalizować go w sądzie, aby udowodnić Ci za prawowitego eneficiary. I wszystkie wymagają teraz jest uczciwy współpracy, poufności i zaufania w celu umożliwienia nam patrz poprzez tę transakcję. I gwarancję, że będzie to wykonane zgodnie z prawem rozwiązanie, które będzie chronić komputer z wszelkich przypadków naruszenia prawa.

Proszę dostarczyć mi następujące, jak mamy od 7 dni do program. To jest bardzo pilne bardzo proszę.

. 1. Imię i nazwisko.

. 2. Twój bezpośredni numer telefonu komórkowego.

. 3. Twój adres kontaktowy.

, Gdzie poprzez metodyczną wyszukiwania, postanowiłem skontaktować się z Tobą nadzieję, że znajdziecie interesujące tej propozycji. Proszę na potwierdzenie tej wiadomości i wskazując zainteresowanie będzie dostarczyć Państwu więcej informacji. Endeavor do let me know swojej decyzji zamiast trzymać mnie czeka.

Pozdrowienia,

Mr Gordon Pell

+447035911298

Opublikowano

To jest tzw. scam.

Na czymś takim można stracić b. dużo pieniążków.

Opublikowano

dziś rano dostałem identyczny, to dzielimy już na 3 :polew:

Opublikowano

Szybko podajacie dane i dostaniecie duzo kasy :polew: :polew:

Opublikowano

Pewnie nie jeden się na to załapie.

Opublikowano

jaja sobie z ludzi robią i naiwnych szukają :tongue4:

Opublikowano

W zyciu nie ma nic za friko :decayed:

Opublikowano

Hmmm, a jak to niby działa? :mysli:

Opublikowano

To sie nazywa Oszustwo Nigeryjskie.. :naughty:

Opublikowano

Wiedziałem , że za tym stoją murzyny :decayed:

Opublikowano

Najpierw zbierają dane naiwnych ludzi, ciekawe co z nimi później zrobią, żeby zarobić...

Opublikowano

Najpierw zbierają dane naiwnych ludzi, ciekawe co z nimi później zrobią, żeby zarobić...

sprzedawają a później znajdujesz w skrzynce pocztowej w 3 d*py reklam?! :mysli:

Opublikowano

właśnie nie. Ta technika nie polega na sprzedaży danych osobowych tylko na konkretnym

wyłudzeniu kasy. Polega to na tym, że zainteresowana osoba odpisuje na ww. e-maila i

rozpoczyna normalną konwersacje e-mailową w której punkt po punkcie jest wprowadzana

w sieć finansową przez którą 'niby' ma otrzymać kasę - ale zawsze są jakieś problemy.

A to trzeba dać w łapę - i podają Ci numer rachunku na który masz przelać kasę, a to

jakieś opłaty związane z przelewem tak dużej sumy - możliwości jest wiele.

Najsłynniejsze ataki scam-owe wyłudziły z banku (!!) kilka naście milionów eur/dol. A w polsce

jedna babka straciła chyba 700tys PLN na 'opłaty' bankowe. ;-)

Opublikowano

Dokladnie.

Opublikowano

Sprzedaja wasze dane osobowe, to jest w dzisiejszych czasach dosc rentowne. Tu w Niemczech znowu odkryli afere, ze przez luki w systemie zabezpieczeniowym skradzione zostaly 10-tki tysiecy danych osobowych. Dane te zostaja sprzedane firmom, ktore zasypuja ludzi spamami, ulotkami i telefonami w celu sprzedazy jakis badziewi.

Opublikowano

mój kumpel dostał coś takiego nie mailem, lecz pocztą. Z Hiszpanii :>

Opublikowano

mój kumpel dostał coś takiego nie mailem, lecz pocztą. Z Hiszpanii :>

ja mam rączki tutaj :pleasantry::decayed:

Opublikowano

Cholera a już myślałem ,że będę Milionerem :polew:

i wszystkim miłośnikom A-4 postawiłbym browara - ( na spocie )

Opublikowano

Cholera a już myślałem ,że będę Milionerem :polew:

i wszystkim miłośnikom A-4 postawiłbym browara - ( na spocie )

dobrze że dodałeś na spocie bo wszystkim miłośnikom to kasy by Ci nie starczyło :naughty: :gwizdanie: