lukaszwidz3 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Witam serdecznie drogich fanów i miłośnmików Po paru zmianach wartało by pokazać się na forum może ktoś nada inny kierunek itd itp Będziemy narzekać na A4 B5 z 96r.Audi została przywieziona z Holandii w kraju 4 lata W aucie siedzi: Niezawodny 1,9 tdi narazie bez modów. 2x elekt. szyby (tył korbotronik)ABSSzyberAlu Rh ZW3 17 cali o szerokości 7,5jWywalony kat na dniach przelot będziem robić Planowane mody :Lampy poliftLampy tył poliftFisOgarnięcie lakieru ( świecić się świeci ale dokładniej spojrzeć to elementy rzucają się z powodu słabego doboru koloru- być może podziałam z plastidip kolor BLACK CHERRY Zderzaki s4 Zmiana stołków na kubełki Na przyszły sezon rotory w rh w proszek. Progi os es'a troszkę przy drogie pomyślimy nad OMEGĄ B I zapewne wiele więcej co wpadnie w czasie. Pare fotek w sumie sama buda środek dodam na czasie: Lekki naciąg też się znalazł na alu ns-20 w rozmiarze 205/40/17 Alu podczas prac Więcej zdjęć dodam czasie na szybkości odnalazłem tylko kilka które można było użyć za forum Z góry dzięki za niemiłe i te miłe komentarze Edytowane 17 Marca 2015 przez lukaszwidz3
lukaszwidz3 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 Wiadomo lepiej siadło by 195 Chyba że masz jakąś inną opcję?
misiek95 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 bardziej mi chodziło o mały profil a co za tym idzie mniejszy obwód niż zalecany
lukaszwidz3 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 no cóż mając naciąg na 205 zapewne profil wynosił by coś koło 60 to znów by wyglądało średnio
szafa Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 E tam profil dobry, tylko trzeba dobrze posadzić auto
karol24 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 i jakąś męską szerokość felgi zrobić 7,5 cala to troche mało
lukaszwidz3 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 he he męską szerokość Na przyszły sezon na pewno wlecą ranty na tył tak więc odrobinę przód też chciałbym poszerzyć. Jakie macie propozycje co do szerokości? Wiadomo zawsze można niżej ale autem jeździ również moja połówka stąd jak przyzwyczai się do lekkiego obniżenia stopniowo posadzimy
szafa Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 4x9.5 było by idealne do seryjnego body, na to opony 215/35
lukaszwidz3 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Opublikowano 31 Maja 2015 wolałbym na przód kilka ćwierci cala mniej ale na przyszły sezon pobawimy:) A być może że i w ten bo dziś idiota wyjechał mi na czerwonym i do prostowania tylni rant a idiota przejechał i mało nie pierdo...ł się we mnie nie mówiąc o tum że wylądowałem na poboczu ze skrzywionym rantem.Powietrze nie zeszło ale rant jest zagięty i nie wiem jak podejśćdo tematu czy jakiś wulkanizator ogarnie prostowanie samego "garba " na rancie Tak więc sezon rozpoczęty z przytupem po 2 tygodniach felgi na aucie już popier..... A mandat wlepią za potłuczony wkład w lusterku ehhh W końcu miałem kilka dni by zająć się korektą lakieru. Powiedzmy że wyciągnąłem lakier na 90% ale czasu brakło by dokończyć zderzaki Niestety tylko jedna fota reszta przepadła wraz z kartą pamięci Wczoraj urwałem jeszcze 2 centy w dół szału nie ma z glebą ale niestety taka rola dupowozu. Dodatkowo zmieniłem tapicerkę na boczkach i obkleiłam listwy alkantarą temat mozolny ale efekt zadowala i tapicerka
Rekomendowane odpowiedzi