master99 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Zauważyłem rysy na lakierze, prawdopodobnie ktoś przejechał kluczami po drzwiach. Widać już białą powłokę pod lakierem. Można to jakoś usunąć czy iść od razu do lakiernika?
cptolgierd Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Pokaż zdjęcie, jak wyczuwalna mocno pod paznokciem to lakierowanie.Stary trik: Polej wodą - jeśli zakrywa rysę i staje się mniej widoczna to jest to do naprawienia bez lakierowania
master99 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Raczej jest wyczuwalna pod paznokciem. Próbowałem leciutko pasta polerska i nic. A ile lakiernik może sobie życzyć za taka usługę?
jacek70 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Jak jest głęboka do białego to tylko lakiernik, pasty niestety nie pomogą. Co do ceny to zależy czy malowany będzie cały element a czy da się zrobić wpyłkę. To już z lakiernikiem.
master99 Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Opublikowano 20 Marca 2015 A jeśli będzie malowany cały element to przy sprzedaży czujnik lakieru nie wykryje, że coś było robione?
black4 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 A jeśli będzie malowany cały element to przy sprzedaży czujnik lakieru nie wykryje, że coś było robione? Witaj, Może obejdzie się bez lakierowania całego elementu. poszukaj w necie lakierowanie miejscowe czyli spot. Zrobisz za ułamek ceny lakierowania całego elementu i śladu nie będzie Pozdrawiam!
jacek70 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 A jeśli będzie malowany cały element to przy sprzedaży czujnik lakieru nie wykryje, że coś było robione? Wykryje i to na pewno.
czarny Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dołączę sie do tematu, panowie a jak wygląda sprawa kredek do lakieru jest to w ogole jakas alternatywa czy raczej pic na wode? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
instruktor83 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Większosć ludzi raczej kredek nie poleci,efektu wielkiego kredka nie uzyskasz
Mushu123 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Cześć Ostatnio wujkowi pewna Pani przytarła Audiczkę, postanowiłem mu to ogarnąć bez ingerencji blacharza-lakiernika. Zdjęcia z tel. ale myślę że co ważniejsze widać, może dzięki temu będzie Wam łatwiej ocenic co się da usunąć polerowaniem co nie... Zobacz całą galerię | Aukcjoner.pl - darmowe galerie na Allegro Edytowane 20 Października 2015 przez Mushu123
Żywiec Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 No to akurat delikatna obcierka ale efekt ładnyTylko hologramów nie porób
Cpt.Ryan Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) A ktoś może orientuje się jak wychodzi cenowo za malowanie typu spot? Też mam podobne rysy, ae raczej do okoła auta, i ciekaw jestem czy zrobic to samemu sprayem i lakierem 2K, czy dac lakiernikowi, czy dac specom do malowania spot. Edytowane 1 Listopada 2015 przez Cpt.Ryan
Coltrane Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 ile malowanie nowego elementu zakupionego z ASO ? orientuje sie ktos ? zastanawiam sie nad kupnem elementu lub pomalowaniem starego ...
jacek70 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Za malowanie błotnika (lewy przód) płaciłem 250 zł. Dwa miesiące temu.
Coltrane Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Za malowanie błotnika (lewy przód) płaciłem 250 zł. Dwa miesiące temu. to sa piekne koszta ! drugie tyle co za czesc
Rekomendowane odpowiedzi