zielek18 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Witam Długo zwlekałem z załozeniem tematu na forum mimo tego ze juz długo jestem na nim zarejstrowany ale wkoncu sie zdecydowałem. Chciałbym przedstawic swoja Ade opisac co juz zmieniłem i jaka mam wizje na auto. Na pewno temat bedzie ciekawy bo wszystkie zmiany robie sam, lubie sie w to bawic i razem z koleszkom sobie grzebiemy przy naszych autkach. Jestem fanem Audi wczesniej miałem a3 1.8 po sprzedazy decyzja wpadła na zadbana A4 b5 koniecznie w tym kolorze budy no i znalazłem i juz od 16 Listopada jestem podiadaczem Audi. Zanim opisze auto i napisze co zrealizowałem z moich planów a co mam zamiar zmienic napisze ze auto kupiłem jako serie. Od samego poczatku mam wizje na auto i wiem jak ma wygladac. I co dla mnie najwazniejsze auto robione nie kupione! Audi a4 B5 Silnik: 1.6 Elektryczne szyby Szyberdach Itp itp Co juz zrobiłem: -Zderzak przedni zrobiony na gładko -pomaranczowe kierunki -pomaranczowe kierunki w błotkikach -czarne wkłady lamp -grill czarny mat -gleba poszło 6cm w dół Plany: - Felga perfidnie szeroka ( dokładnie nie wiem jaka mam rózne wizje i sam juz nie wiem) moze szeroka stal ? Dare Lm? A moze borbety? wiem jedno na pewno tył 9,5 przód 8 i perfidny naciag opon -Blenda na tylna szybe -Owiewki na szyby boczne -Czarny dach -Przelot z koncowym -Prawe lusterko z wersji USA -Halogeny w zderzak -kiero z s-line -boczki welurowe itp itp Wiekszy silnik lub zabawa z obecnym.. (Pamietajcie im wolniesz jedziesz tym dłuzej na ciebie patrza ) Temat nie bedzie nudy bedzie masa zdyjec z przed z przebiegu i po modyfikacjach Moje pierwsze Audi: A teraz kila fotek po zakupie auta: (słaba jakosc bo tel) Tu juz cos sie zaczyna dziać: Obecnie: ! Pozdrawiam Dawid Edytowane 20 Marca 2015 przez zielek18
kamilus Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 a moze bys tak zdjecia auta wrzucil hm ? bo temat do kosza poleci
Kowi87 Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Planów sporo, ale perfidny naciag na 8" to rozumiem żart sytuacyjny czekamy na rozwój projektu
szafa Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) za tą vlepe to Cie tu zjedzą.. Bede pierwszy, bo drazni mnie przyklejanie wlep ekip, czy stron do ktorych auto nie nawiazuje. Wytlumacz mi co daje ta wlepa, bo watpie zeby to auto kiedykolwiek trafilo na stronke dappera? Plany jak to plany zazwyczaj Ci co maja ich duzo za 2 miechy sprzedaja serie ale moze w tym przypadku cos sie spelni z tego. Po civicu znajomego widac ze mlodzi gniewni, chcecie zawojowac swiat niestety nie tedy droga. Napewno bede przegladac temat, ale na ta chwile zwykla seria z wlepa, czeka Cie jeszcze ogrom pracy, najpierw zaczalbym od zakupu gwintu i porzadnego kola r18 w szer. 9, 10j, i wymyslilbym cos bardziej oryginalnego niz fake lm czy szeroka stal ktora lata swietnosci ma juz dawno za soba! Pzdr Edytowane 21 Marca 2015 przez szafa
mebleusz Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Hahah dobra wlepa dappera , dawaj moze stickera na tylna klape i zakladaj temat na stance works hah Ps jaki silnik w HANI? D13?
strzelba Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) -Blenda na tylna szybe -Owiewki na szyby boczne skąd wy ludzie bierzecie takie tjuningi Kierunki pooklejane na pomarańczowo, a z tyłu - białe Audi w stylu najpierw wlepa, później... nie wiadomo co Jeśli pójdziesz w styl Civica, to na pewno oklasków nie będzie Edytowane 22 Marca 2015 przez strzelba
zielek18 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Opublikowano 22 Marca 2015 Jak sobie bede chciał to i nakleje aaa ty znawco (mebleusz) mała informacja w cupe nie wychodziło D13 ^^ Pozdro
ayew Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Fajnie w dół poszedł, jakie sprężyny założyłeś? Amorki zmienione czy seria?
szafa Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Jak sobie bede chciał to i nakleje aaa ty znawco (mebleusz) mała informacja w cupe nie wychodziło D13 ^^ Pozdro W civach nie siedzę ale wiem jedno oba auta jak narazie to ulepy! Oczywiście przyklejaj sobie co chcesz, ostatnio też mocno popularne są wlepy raceism.pl, myślę że dobrze się wpasuje do Twojego stylu, czyt. nijaka gleba, nijakie koło, auto pewnie na fatra! pzdr
PiterA4 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 niby spoko ale ulep jakis sie z niego robi
rafal9119 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Od samego poczatku mam wizje na auto i wiem jak ma wygladac. I co dla mnie najwazniejsze auto robione nie kupione! Jak widze to A3 takie już kupiłeś bo blachy z D ma
zielek18 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Opublikowano 22 Marca 2015 A to chyba temat a4 i do niej sie tak odniosłem a nie a3
a4-freunde Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) zmien tor myslenia ... na auto... pobserwój klubowiczów i zobacz czy dobrze zaczołes Edytowane 22 Marca 2015 przez a4-freunde
MAGIC87 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 https://www.facebook.com/pages/Beka-z-fejkowych-wlep-na-samochodach/713081078763338?fref=ts już niedługo tu trafisz
krzysaudi Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Fajne autko . Dobrze że robisz je pod siebie . Dodaj na błotniki flejmsy , dużą lotkę na klapę z tyłu , oklej zderzaki i będzie audik w dechę .
damianw412 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Z tą wlepą to fakt do zerwania ale jak na razie samochód nie idzie w złym kierunku ,zderzak na gładko już jest do tego myśle ,że te lampy i tak pewnie zostaną zmienione na lifty albo dzielone soczewki no i coś zaczyna działać z obniżeniem furmanki. Panowie popatrzcie na projekty ludzi ,nie każdy siedzi na kasie i ogarnie w miesiąc projekt.Jest wiele projektów gdzie własnie zaczynali od modzenia lamp przed liftowych gdzie potem były docelowo liftowe ,już nie wspominając o springach i innych dodatkach. Każdy zaczynał i zbierał graty do modzenia.
Rekomendowane odpowiedzi