Arturoo Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Opublikowano 22 Marca 2015 Koło 15 w Łodzi się rozdzieliliśmy To ja byłem godzinę za Wami Podziękowania dla organizatorów! Jak zawsze odwaliliście kawał dobrej roboty! Dziękuję wszystkim za wspaniałą imprezę i temu niewielkiemu gronu przez które mam obrzydzenie do alkoholu mam nadzieję, że zobaczymy się za rok w BT, albo wcześniej na OEMie Cuber, dzięki za "pokaz", co znaczy dobre audio w aucie.. zachorowałem na C7 jeszcze bardziej. Chyba nie masz mnie na myśli między innymi z piątku? Również dziękuje za zlot jak pomyślę o mieszaniu czystej i cytrynówki...fuj. trzeba było jedno zapijać drugim .............. tyle ,że to drugie to cytrynówka nie na odwrót
exportsubripp Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Jak tak przeglądam fotki to Wladi najlepiej trzymał fason
reikeb Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Wielkie dzięki za zlot, pogoda dopisała, nastroje również, pokłony dla organizatorów, po raz kolejny odwalili kawał dobrej roboty Do następnego
Gość harry19-19 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Z mojej strony wielkie podziękowania dla klubowiczów za super atmosferę, przebycie prawie 1300km w obie strony. Dzik wielkie dzięki za browarka którego właśnie sączę a i jeszcze jedno: że w końcu udało się rozkręcić harrego19 na całego :decayed: w piątek było widać efekty taaa było widać jeszcze chwila a w klubie by skoczył na stół i jazda jazda dobrze źe Marycha mnie zatrzymała bo inaczej miałbym gwarancję zbanowania od moderatorów , najgorsza to sobota męka ,kac i słuchanie co ja narozrabiałem oglądanie zdjęć i filmów z moich udziałem mimo tych zdarzeń jestem mega zadowolony. P.S Adrian co to był za alkohol bo naprawdę mi smakował tylko później mój Jack Daniels mnie tylko dobił na śmierć bo to na pewno nie byłem ja. dziękuje organizatorów za przygotowanie takiej imprezki dziękuje za wszystko co nie zdążyłem podziękować no i wszystkimi pożegnać się dziękuje za widok klubowiczów których znam , no i nowych klubowiczów których poznałem chociaż nie wszystkich nicków załapałem do zobaczenia na OEMie i vag-Nysa a za rok zawitam napewno w BT
matibati2 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Od naszej czworeczki rowniez gorace podziekowania za super zabawe i mila atmosfere. Do zobaczenia za rok
michal_g84 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Dzięki wszystkim za miłą atmosferę, mega melanż, spotkanie z osobami które już znałem oraz tymi których dopiero teraz udało mi się poznać. Do zobaczenia na następnym zlocie
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Również dziękuje za zlot Jeżeli coś narozrabiałem, z góry przepraszam Dziękuje również za wszelako okazaną pomoc !!
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Dzięki bardzo;D Do zobaczenia na OEM'ie;]
bula87 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Podziękowania i ode mnie tak się kilku osobom spodobało, że dziś wracaliśmy oby więcej takich imprez było
dziadek Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 W tym roku przyszło pora i na mnie ze fajerwerki mnie minęły ale pozniej nadrobiłem , dzieki i do zobaczenia next time
Pucek Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Dzięki WSZYSTKIM za bardzo udany weekend - było jak zawsze, fajowo!
chopin Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 No to i od Chopina lecą podziękowania za całą imprezę. Co prawda w tamtym roku dewolaj był lepszym rozwiązaniem bo zjadłem 5 dokładek a ten placek taki sobie ale powiedzmy że już zapomniałem Dzięki za super spędzony wspolnie czas. Z tymi co miałem pogadać a sie nie udało - przepraszam , nadrobimy przy najbliższej okazji
MAJKI Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Ja też dziękuje za super weekend i zabawe Ps.Dziadek co tam fajerwerki ogladniesz na filmie za to w sobotę zamykałeś imprezę
dziadek Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 No tak Chciałem przy okazji "podziękować" za coroczną aferę po zlocie . pozwolę sobie skopiować swojego posta z "B6 Division": "WTF? Po każdym zlocie w BT jest jakaś afera , coś się komuś nie podoba , ktoś ma do kogoś pretensję - jak dzieci...Może w takim razie nie warto robić BT i zrezygnujmy z tego bo rzygać się chce bardziej niż po poobiednim placku ze Stasindy "
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 a jaka jest afera znowu?! bo nie chce sledze wszystkich watków na forum
dziadek Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 WTF? Po każdym zlocie w BT jest jakaś afera , coś się komuś nie podoba , ktoś ma do kogoś pretensję - jak dzieci...Może w takim razie nie warto robić BT i zrezygnujmy z tego bo rzygać się chce bardziej niż po poobiednim placku ze Stasindy Bartek nie zależy Ci, żeby regulamin forum był przestrzegany ? BT nie ma z tym nic wspólnego. A szczególnie dziwią mnie wypowiedzi takie jak Twoja - gdzie masz rangę klubowicza, jesteś przykładem dla innych i jesteś oburzony, że kilku userów dostało kropka za wulgaryzmy. No sorki. jak najbardziej mi zależy i nie jestem oburzony że ktoś dostał kropka - należało się to dostał ale dziwne że zawsze są jakieś dziwne akcje po BT i to mi się nie podoba - niczemu to nie służy bo mija chwila i wszystko wraca do normy i raptem już nikomu nie przeszkadza
exportsubripp Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 A coż takiego wydarzylo sie po BT ? Moze byc na pw.
Rekomendowane odpowiedzi