lelus_DT Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Chętnie bym sie spotkał w gronie audi ..chodź mi za moją trochę wstyd. Póki co nic przy niej nie zrobiłem oprócz tego co robi każdy śmiertelnik (rozrząd i zawieszenie )... heheh pozdrawiam ! jak mozesz mowic ze Ci wstyd za niunie:D chyba ze masz jakies super latajace zderzaki REAGER to slusznie w innym wypadku pisac tak nie wolno hehehe wpadaj na spota zapraszamy
TTom3k Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Spot spotem a co z moim blacharzem ?
czaki22 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 UWAGA SPOT 10.01.2009 !!!! O GODZ 16
Hornet A4 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 http://www.allegro.pl/item521970510_siedzenia_fotele_kubelkowe_audi_a_4_95_01.html co o tym myslicie ??? ale to chyba nie spasi do mojej bo jest od avanta
czaki22 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 da sie przerobic spokojnie:) conajwyzej zmiana tapicerki z tylnych oparc i tyle pozatym 150 przesylka moze taniej zalezy czym wysylane czemu sie mnie ciolku nie pytasz[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 20:33_________________________________________________zreszta patrz na to spozniłem sie http://www.allegro.pl/item519416392_fotele_skorzane_audi_a4_2000r.html
norbi3000 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 witam kolegów !!! mam pytanie miał ktoś problemy z nowym logiem, tym na tył bagażnika, bo nie myłem auta przez 2 tygodnie, jak go dziś umyłem to okazało się, że sól zjadła mi całe logo tzn. wpieprzyło lakier i zjadło aluminium (wygląda jak po polaniu kwasem) i logo teraz wygląda jak kostka brukowa, zdjęcia wrzucę jutro ale ogólnie logo się do niczego nie przyda już, ciekawe czy u was coś takiego wystąpi ??? wpadne Czaki do Ciebie w tygodniu to Ci pokaże bo na spota nie dam rady !!! pozdrawiam !!!
TTom3k Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja pier***e myslalem ze to forum ma sluzyc pomoca! A jaki kolwiek mam problem to sobie musze radzic sam - mowie o naszym watku "Tarnow noca". za***iste dzieki
lelus_DT Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja pier***e myslalem ze to forum ma sluzyc pomoca! A jaki kolwiek mam problem to sobie musze radzic sam - mowie o naszym watku "Tarnow noca". za***iste dzieki chlopak ma racje ! ja Ci moge dac namiar na dobrego blacharza w DT niestety co do Tarnowa to sie nie orientuje
czaki22 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 no ale co sie burzysz ?!!? bierzesz ksiazke tel i dzwonisz i pytasz który jest dobry
TTom3k Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 HAhahahhaha o k**wa rozjebales mnie teraz. Dobra łaski mi nie trzeba. Nara
Hornet A4 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Panowie macie "pretensje do garbatego ze ma dzieci proste" jak macie zale to zapraszam na ZAL.PL Norbi mi tez znaczek zjadła sól ale nie przezywam tego chlopak zrobi nowe lepsze to se przykleisz nieeeee !!!
ykk Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mila atmosfera przed spotem.. Wezmie ktos ciastka i herbatke..?
czaki22 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ttomk mam goscia jest bdb fachowiec ale on sie ceni, ja niepolecam swoich ludzi bo zawsze cos komus nie wyjdzie i bedziesz mial do kogo pretensje !? no do mnie jak chcesz to niema sprawy[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 19:57_________________________________________________lelus kupi jak zawsze:)
amrys Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 perwersja...... a kto bedzie ( oczywiscie nie do lodów)
Hornet A4 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Lelus fajnie ze sie zglosiles swietny pomysł eheheh a wiec tak ja przyniose ciastka a lelus zrobi lody :polew:
Rekomendowane odpowiedzi