grzesiek88 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 w sumie to nas bylo 6 lub 7[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 10:08_________________________________________________dobra a teraz chcemy zrobic razem z rzeszowem spota ! kto chetny jakis termin moze sobota moze niedziela, walic propozycje[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 10:09_________________________________________________http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/webredir/?id=2860/ to jest to miejsce kolo 10-12 zł od osoby bedzie muzyka gril parowki we wlasnym zakresie fanje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelus_DT Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 tylko kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 CZAKI WSZYSTKIEGO NAJ STARY CHŁOPIE DUŻO KASY I MŁODYCH d*p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 : danke:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 13:25_________________________________________________spotujemy piatek kolo 18 ? 19 ? pasi wam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mnie nie bedzie mat a4 jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego Zapraszamy info w wątku zlotowym : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady27 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam wszystkich potrzebuje jakichś informacji na temat zakładu który znajduje się w Dąbrowej Tarnowskiej "MotoTim" gość oferuję części do przekładki a4 b7 rozmawiałem z nim przez telefon wydaje sie konkretny i rzeczowy, zaoferował mi też usługę przełożenia mojego auta. Macie jakieś informacie na jego temat bardzo zależy mi na jakiejś odpowiedzi. Tutaj jest link z allegro http://moto.allegro.pl/sklep/19528406_mototim-czesci-samochodowe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam wszystkich potrzebuje jakichś informacji na temat zakładu który znajduje się w Dąbrowej Tarnowskiej "MotoTim" gość oferuję części do przekładki a4 b7 rozmawiałem z nim przez telefon wydaje sie konkretny i rzeczowy, zaoferował mi też usługę przełożenia mojego auta. Macie jakieś informacie na jego temat bardzo zależy mi na jakiejś odpowiedzi. Tutaj jest link z allegro http://moto.allegro.pl/sklep/19528406_mototim-czesci-samochodowe Pozdrawiam ten zakład jest mojego kolegi Tomka, Czaki też go zna, ogólnie części trochę ma i przekładkami się zajmuje, nie raz zresztą widziałem jak to robią, zakład znajduje się dokładnie w miejscowości Swarzów (większy garaż, nie kto wie co, ale wystarcza, części do a4-ki trochę jest), głównie to ściąga a4-ki z Anglii, robi przekładki i sprzedaje później, robotę ogólnie robi dobrą, wie co i jak, części skąd je bierze tego nie wiem, zresztą mnie akurat to nie interesuje (brałem kilka rzeczy od niego na mody :>), z cenami zawsze można coś potargować, ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady27 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Podziękował za informacje teraz mogę śmiało oddać mu auto jestem spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Siema Pany, znalazłem ciekawe ogłoszenie na allegro. Autko bym se pewnie sam podjechał obejrzeć, ale może ktoś coś wie na temat sprzedawcy. Warto sie fatygować :?: http://otomoto.pl/renault-clio-C19502650.html Z góry dzięki za wszelakie info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie znam auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A sprzedawce :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 kiedy spotujemy[br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 19:06_________________________________________________o widze ze sie koledzy powypinali na watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 widzę że wątek umiera śmiercią naturalną jak i Brzeskie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dziś o godz. 21:40 skradziono mi auto!!! Audi A4 B6 1.9TDI Sedan - rocznik 2003, lakier srebrnobłękinty, numer rejestracyjny CCH 80RL, należące do kolegi rafalbar14. Jeśli ktokolwiek trafi na to auto - bardzo proszę o pomoc i kontakt... Info od Bart-S'a jak by ktoś zobaczył przypadkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat a4 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 koledzy moze spota by zrobił bo dawno nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 koledzy moze spota by zrobił bo dawno nie było slabo cos tu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi