luki89 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Będę w PL po 20 lutym mam nadzieje ze coś zorganizujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaś-u Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 ja też będę w TRN ok. 20-ego obczajam fejsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ruszmy coś w tym temacie tyle a4 po Tarnowie sie kreci.. Ustalmy jakis termin oczywiscie po 20-tym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 no po 20 stym jak wrocisz pchniemy to wszytsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaś-u Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 czw lub pt a potem na clubbing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jasiu polibiles stropne na fb , tam tylko bede informacje wklejał kiedy co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco124 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ja tez jestem chętny fejsa nie mam wiec piszcie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 To zakladaj bo tu nikt nie zaglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Trzeba więcej ruchu w tym temacie Może ustalmy wspólnie jakiś dalszy termin kiedy wszyscy będą mieli chwile np. nie wiem w okresie świat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 no ale jak widzisz sie ludzie rwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaś-u Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 tydzień przedświąteczny jak najbardziej chyba że szybka akcja wieczorem w sobote na galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 sobota galeria jest zawalona robi sie juz ciepelko wiec ogarniemy sobie na zewn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaś-u Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 myślałem o spontanie że ktoś gdzieś kogoś zobaczy właśnie na zakupach ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 przypominam spot 25-tego tj piatek parking echo godzina 18 ---------- Post dopisany 26-04-2014 at 07:19 ---------- Poprzedni post napisany 24-04-2014 at 10:26 ---------- dziekuje za spota wczorajszego zapraszam chetnych do polubienia naszego funpaga n FB https://www.facebook.com/auditarnow wszelkie informocja na temat spotkan tarnowskich beda opisywany zarowno na foru jak i na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jedzie ktos jutro na to rozpoczecie sezonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 raczej nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 no ja jade i jedzie Arek czyli juz dwie a4-ki he a moze sie ktos dolaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Brakuje jeszcze parę osób do zrealizowania zamówienia, ktoś coś ? Polary są na prawdę fajne http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Witam kolegow. Mozecie polecic konkretnego tapicera i lakiernika z Tarnowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Tapiflock na necie znajdziesz info ja nie korzystalem wiec nie powiem a jezeli chodzi o lakiernika to gosc z al. piaskowej ja sam malowalem u niego i duzo pozytywnych opinii od ludzi ktorzy tez korzystali z jego uslug najlepsze opinie wg. mieszalni w Tarnowie ale nazwiska nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi