Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo ciosy zadajesz analogiem, a w FN3 przyciskami, a to dla niektórych i przyzwyczajonych spora różnica. Ja też nie mogłem się z początku przeonać do systemu z "4" :wink4:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Yyyy... tak samo zadaje sie ciosy w FN3, jak i w FN4...[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 12:57_________________________________________________ :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

A na PS3 może jest inaczej :shocked: Grałem tylko na Play'u, a tam zadawało sie ciosy przy pomocy guzików. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Nie nie... na X'ie zadaje sie ciosy prawa galka, guzikami to tylko te ponizej pasa :polew:

Opublikowano

Nie nie... na X'ie zadaje sie ciosy prawa galka, guzikami to tylko te ponizej pasa :polew:

Na X'ie to ja wiem, bo grałem - na PS3 wydawało mi się, że ciosy wyprowadzało się przyciskami (co do guzika, to równie dobrze leje z bani co poniżej pasa :polew:).

Jadę zaraz sobie sprawić UFC2009 i FNR3 - będzie co męczyć :naughty::kox:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 13:24_________________________________________________TAK PRZY OKAZJI PANIE I PANOWIE, TO ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I UDANYCH TANCORÓW - to jakbyśmy się nie słyszeli do NY2010 :kox::naughty:

SPEŁNIENIA MARZEŃ, itp., itd. :wink4:

Opublikowano

A na PS3 może jest inaczej :shocked: Grałem tylko na Play'u, a tam zadawało sie ciosy przy pomocy guzików. :mysli:

W Fight Night Round 3 - klawisze można było ustawiać. Ciosy zadawało się klawiszami lub gałką. Przy grze On-line ciosy były narzucone i wyprowadzane prawym stickiem. Więc jak ktoś grał cały czas na przyciskach i wszedł on-line to przeżył mały szok.. :thumbdown:

W Fight Night Round 4 - ujednolicili poruszanie się i ciosy można wyprowadzać tylko prawym stickiem. Dla mnie po godzinie gry stało się to równie oczywiste jak w FNR3 i gra nabrała koloru.

Nie mam jeszcze pełnej wersji "4", więc nie wiem jak wygląda trening, tryb kariery etc.

Ale w FNR3 - to mnie trochę rozczarowało - trening -- kieeeepski i nudny :sick3: Grafika w treningu słaaabaaa.. Szczególnie przy "fantomie" i "worku".

FNR4 wygląda dużo lepiej, no i istrnieje walka "w klinczu" i na bliską odległość. Do tego współczynniki lepiej pracują niż w "3".

Poza tym od razu da się wyczuć jaki styl ma bokser. w "3" niby też się dało, ale nie było to tak wyraźne jak w "4"

Opublikowano

AC2 szokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Opublikowano

Nosfer, problem w tym, moim zdaniem FNR3 byl bardziej realistyczny. Bokser meczyl sie szybciej, mogl oddac mniej mocnych ciosow, zanim Stamina spadala do zera. W FNR4 (szczegolnie grajac czlowiek vs czlowiek) walka moze wygladac jak zwykle mordobicie. Dopiero w 4-5 rundzie trzeba zaczac bardziej "sie szanowac" ;)

Tak z troche innej beczki - kupilem 2 dni temu PSP i ciagle (dom + praca) napieram w Gran Turismo. To co mnie wrecz zszokowalo to fantastyczny, doskonaly jak na przenosna konsole model jazdy. Do tego fajny dzwiek silnikow i duzo tras (z czego niektore sa naprawde swietne) i mozna grac i grac :) W sumie brak 2 rzeczy - tuningu (sa drobne opcje ustawien, ale to troche malo) i trybu kariery znanego z GT 3/4/Prologue'a. Natomiast ilosc fur jest zdecydowanie wystarczajaca - 800 :)

Opublikowano

boberek jak jebnie recenzje to od razu wiadomo czy kupować czy nie :good::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:kox: :kox: :kox: :kox:

mam 2 edycje z 2008 fajna zabawa :kox:

Opublikowano

Chce ktos kupic COD: MODERN WARFARE 2 PL w stanie idealnym jak nowy ??

Opublikowano

:polew: też mam ten problem :wallbash:

już kumam :decayed: jak coś napisze Ci na pw, daj znać :wink4:

gierka naprawdę mega :kox: :kox:

Opublikowano

Na X'a??

Opublikowano

ja mecze dirta 2 i bawie sie przy tym znakomicie :good:

Opublikowano

Na X'a??

Tak zapomniałem dopisac

Opublikowano

boberek jak jebnie recenzje to od razu wiadomo czy kupować czy nie :good::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

gram dzis od rana :D

9 godzin dziś :D gra miazga :)

a jeszcze połowy nie mam :D

Opublikowano

A ja Panowie polecam UFC 2009 - mioooodna zabawa dla prawdziwych mężczyzn :naughty::kox:

Opublikowano

9 godzin dziś

strasznie cienki jestes :decayed:

Opublikowano
  • Autor

gram dzis od rana :D

9 godzin dziś :D gra miazga :)

przyznac sie... kto zebral wszystkie piorka? :polew: :polew:

Opublikowano

hahahahah

ta juz

jestem na 8 sekwencji :D i mam ich ze 20 szt