Opublikowano 11 Grudnia 200916 l Autor Wczoraj juz sciagnalem... ale jeszcze nie gralem - bylem w kinie Tluklem wczoraj tylko chwilke w MW2 online :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 11:50_________________________________________________ Fly - dostałeś już to S4 B8 Wczoraj juz je testowalem... fajne, fajnie sie jezdzi, fajny dzwiek silnika... ale jednak nie ma to jak 800kW w GT-R, ew. 600kW w M5
Opublikowano 11 Grudnia 200916 l gra modern warfare2.... zapłaciłem szkoda gadać ..... grałem 14godzin i skończyła się gra :gwizdanie: jestem rozczarowany, szczególnie że sama gra jak i misje są świetne
Opublikowano 12 Grudnia 200916 l gra modern warfare2.... zapłaciłem szkoda gadać ..... grałem 14godzin i skończyła się gra :gwizdanie: jestem rozczarowany, szczególnie że sama gra jak i misje są świetne single ???
Opublikowano 12 Grudnia 200916 l Autor gra modern warfare2.... zapłaciłem szkoda gadać ..... grałem 14godzin i skończyła się gra :gwizdanie: jestem rozczarowany, szczególnie że sama gra jak i misje są świetne 14 godzin na kampanie? To mega wolno grales, normalnie przchodzi sie ja w 6-7. Veteran zajal mi chyba 8 Tj. pisalem to gra stworzona glownie do multiplayera. Kampania to dodatek. Ja tluke namietnie w multi... labek, tak, prawde mowiac nie widze takiej opcji...[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 11:17_________________________________________________z drugiej strony jak wpiesz mw2 + tpp w google to jest troche informacji na ten temat, wiec chyba jest
Opublikowano 12 Grudnia 200916 l A ja robilem reinstalkę systemu i zapomniałem zrobić backupu save'ów Shifta Ostatni backup mam z połowy listopada :doh1: To samo zrobiłem grając w Resident Evil 4 Ależ się wkurwiłem.. A dodam, że "4" to była gra dłuuugaaa... Nie to co "5".
Opublikowano 12 Grudnia 200916 l gra modern warfare2.... zapłaciłem szkoda gadać ..... grałem 14godzin i skończyła się gra :gwizdanie: jestem rozczarowany, szczególnie że sama gra jak i misje są świetne 14 godzin na kampanie? To mega wolno grales, normalnie przchodzi sie ja w 6-7. Veteran zajal mi chyba 8 Tj. pisalem to gra stworzona glownie do multiplayera. Kampania to dodatek. Ja tluke namietnie w multi... labek, tak, prawde mowiac nie widze takiej opcji...[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 11:17_________________________________________________z drugiej strony jak wpiesz mw2 + tpp w google to jest troche informacji na ten temat, wiec chyba jest nie miałem czasu się przysiąść więc wyszło 14h Nie czytałem wczesniej o tej grze, kupiłem bo ją mi poleciliście. Teraz łupię multi
Opublikowano 14 Grudnia 200916 l Teraz czekam na to http://vimeo.com/8148008 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano 14 Grudnia 200916 l Autor Choc obawiam sie, ze bedzie i tak gorsze niz MW2 btw, spojrzcie na boberka opis na GG FORZA Motorsport 3 - miazga
Opublikowano 14 Grudnia 200916 l http://gry.onet.pl/2093733,,Final_Fantasy_XIII_na_Xboksa_360_gorsze_niz_na_PS3,wiadomosc.html
Opublikowano 14 Grudnia 200916 l Choc obawiam sie, ze bedzie i tak gorsze niz MW2 btw, spojrzcie na boberka opis na GG FORZA Motorsport 3 - miazga a jeszcze niedawno mu nie pasowała ta gra
Opublikowano 14 Grudnia 200916 l Bo pewnie wreszcie zagrał a nie opierał zdania na opiniach wyczytanych na forum gran turismo
Opublikowano 14 Grudnia 200916 l Bo pewnie wreszcie zagrał a nie opierał zdania na opiniach wyczytanych na forum gran turismo :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 14 Grudnia 200916 l Autor Choc obawiam sie, ze bedzie i tak gorsze niz MW2 też tak pomyślałem Spojrz na animacje samochodow, czy innych tego typu detali... nie wyglada to jakosc 2010 roku, tak to sie COD3 animowalo :gwizdanie:
Opublikowano 16 Grudnia 200916 l łaaaaał... ale czemu tak maloch trofeow? W sumie nigdy na nie nie zwracałem uwagi, ale teraz będę się bardziej starał