Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo właśnie MW przeszedłem i za MW2 się muszę zabrać...

WaW nie kupować powiadasz :?:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie.

WaW jest na poziomie COD3 :thumbdown:

MW2 jest wypasem :good:

Opublikowano

Kurde co jest z tymi grami...

Wieszał mi się NFS Shift i właśnie mi się InFamous powiesił...

Normalnie jakby to na windzie banglało :kox:

Opublikowano

Soft w PS3 Uaktualnij :wink4:

Opublikowano

ja odpaliłem "Snajpera" :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Dobry komp + TV to jak 200 kM wiecej :polew: i bez zadnych hamulcow :wink4: aaaaaaaaaaaaaaaaa :kox: :kox: :kox:

Polecam wszytkim takie zmiany :good: gry sa tansze :kox: i jest ich znacznie wiecej do tego ( nieoficjalne poprawki lepsze od ori ), mody, ustawienia itd. :gwizdanie:

Taaa , i co pół roku zmiana bebechów :thumbdown:

Mam konsole i sie nie martwie czy mi dana gra odpali , bedzie sie ciąć itp. wkładam płyte i pierdo.le :good:

zalezy jaki sprzet masz :gwizdanie:

ja zlozylem swoj 2 lata temu i jeszcze co najmniej kolejne 3 lata bede gral na max detalach ( bez najmniejszych ciec ) ale wydalem kupe kasy na ten sprzet :gwizdanie:

Masz racje z punktu ekonomicznego :good: bo konsola wychodzi 5 x taniej niz dobry komp :gwizdanie:

ale z gier nie wyciagniesz wszystkiego :gwizdanie:

a np. z GTA 4 to i nawet polowy !!!!!!!!!! nie wyciagniesz na konsoli !!!

mialem X360 i PS3 wiec wiem co mowie :gwizdanie:

malo tego w GTA 4 nawet a na kompie przy jednym patchu :tongue4: bez 2gb na karcie graf. nie zagrasz na max ustawieniach !!!

nie wspominajac juz o niekomercyjnych modach :notworthy: :notworthy: :notworthy:

gdzie ( dodatkowo do patcha ) GTA4 same tekstury 3 miast zajmuja ponad 6gb a jest jeszcze wiele innych tzw. poprawek

takiej grafiki jeszcze nigdy nie widziales w GTA 4, powiem nawet, ze wyglada lepiej :good: niz nowe Call of Duty Black Ops :gwizdanie:

wiec najlepszym choc zdecydowanie bardzo drogim ;( rozwiazaniem jest MEGA komp + duzeeeee TV

za graty do kompa dalem jakies 8000zl i tak wyszlo o wiele taniej niz w Polsce :wink4:

sam zasilacz z karta graf. kosztowal wtedy ponad polowe w PL :polew:

a za TV dalem jakies 22000 zl :shocked: :gwizdanie:

http://oferty.ojej.pl/porownanie-cen/prod_id_415975X480-CENA-TOSHIBA-57-Z-3030-DG.html

http://olimp.sklep.pl/produkt/47696,toshiba-telewizor-lcd-57-57z3030-regza-full-hd-100-hz-3-hdmi/tab/dane_techniczne

To tak jak z naszymi pociechami Audi :kox: Jedni nie modza i wstawiaja LPG - bo taniej :wink4:

a inni ostro jada + 200-400KM :kox: :kox: :kox: wymieniaja turbo, wtryski, sprzeglo, uklad wydech i mase innych gratow = przynajmniej 20000 zl :gwizdanie:

sam przeciez wiesz jak jest :naughty:

Opublikowano

wszystko git , tylko mi wystarczy to ,co oferuje konsola , nigdy nie patrzyłem na kompa przez pryzmat gier :wink4:

Ale skoro lubisz to chwała ci za to :notworthy:

Opublikowano

wszystko git , tylko mi wystarczy to ,co oferuje konsola , nigdy nie patrzyłem na kompa przez pryzmat gier :wink4:

Ale skoro lubisz to chwała ci za to :notworthy:

Lubie sobie pograc konkretnie :naughty:

ale komp to przeciez nie tylko gry :gwizdanie:

Choc przyznam Moskal szczerze, ze w PL to raczej bym sobie nie pozwolil na taki sprzet...

no chyba ze boki :wink4: bym mial wieksze niz wyplate :naughty:

Opublikowano

Więc tak Nowy Black OPS tak zj**%#@y że HEJ!!!fakt faktem Single Player Miodzio ...ale MP tak zbugowany że szkoda gadać .. :thumbdown: :thumbdown: mam nadzieje iż szybko to poprawią

Opublikowano

Więc tak Nowy Black OPS tak zj**%#@y że HEJ!!!fakt faktem Single Player Miodzio ...ale MP tak zbugowany że szkoda gadać .. :thumbdown: :thumbdown: mam nadzieje iż szybko to poprawią

no czytałem pare artykułów ze multi dramat :decayed:

Opublikowano

Soft w PS3 Uaktualnij :wink4:

Zawsze mam aktualny :wink4:

ja zlozylem swoj 2 lata temu i jeszcze co najmniej kolejne 3 lata bede gral na max detalach ( bez najmniejszych ciec ) ale wydalem kupe kasy na ten sprzet :gwizdanie:

Masz racje z punktu ekonomicznego :good: bo konsola wychodzi 5 x taniej niz dobry komp :gwizdanie:

ale z gier nie wyciagniesz wszystkiego :gwizdanie:

a np. z GTA 4 to i nawet polowy !!!!!!!!!! nie wyciagniesz na konsoli !!!

mialem X360 i PS3 wiec wiem co mowie :gwizdanie:

malo tego w GTA 4 nawet a na kompie przy jednym patchu :tongue4: bez 2gb na karcie graf. nie zagrasz na max ustawieniach !!!

nie wspominajac juz o niekomercyjnych modach :notworthy: :notworthy: :notworthy:

gdzie ( dodatkowo do patcha ) GTA4 same tekstury 3 miast zajmuja ponad 6gb a jest jeszcze wiele innych tzw. poprawek

takiej grafiki jeszcze nigdy nie widziales w GTA 4, powiem nawet, ze wyglada lepiej :good: niz nowe Call of Duty Black Ops :gwizdanie:

wiec najlepszym choc zdecydowanie bardzo drogim ;( rozwiazaniem jest MEGA komp + duzeeeee TV

za graty do kompa dalem jakies 8000zl i tak wyszlo o wiele taniej niz w Polsce :wink4:

sam zasilacz z karta graf. kosztowal wtedy ponad polowe w PL :polew:

a za TV dalem jakies 22000 zl :shocked: :gwizdanie:

http://oferty.ojej.pl/porownanie-cen/prod_id_415975X480-CENA-TOSHIBA-57-Z-3030-DG.html

http://olimp.sklep.pl/produkt/47696,toshiba-telewizor-lcd-57-57z3030-regza-full-hd-100-hz-3-hdmi/tab/dane_techniczne

To tak jak z naszymi pociechami Audi :kox: Jedni nie modza i wstawiaja LPG - bo taniej :wink4:

a inni ostro jada + 200-400KM :kox: :kox: :kox: wymieniaja turbo, wtryski, sprzeglo, uklad wydech i mase innych gratow = przynajmniej 20000 zl :gwizdanie:

sam przeciez wiesz jak jest :naughty:

My prostaczki z konsolami :lol1:

Opublikowano

tez mialem konsole X360 i PS3 i nie jest to prostacki wybor :tongue4:

wiem ze wiekszosc gra wlasnie na konsolii...

ja tylko polecam :gwizdanie: najlepsze rozwiazanie :good:

a mozliwosci z tym zwiazane bija konsole wielokrotnie :hi:

Opublikowano

ee tam mi tam Lotto mam kompa dobrego i PS3 :D hehe więc Luzzz :polew: :polew:

Opublikowano

Troche sarkastycznie zalecialo :cool1:

to tak ja bys twierdzil majac S4 lub RS4 :notworthy: , ze reszta to prostactwo :gwizdanie:

Opublikowano

Troche sarkastycznie zalecialo :cool1:

to tak ja bys twierdzil majac S4 lub RS4 :notworthy: , ze reszta to prostactwo :gwizdanie:

więcej loozu, to tylko żarty :wink4:

Opublikowano

ja tak twierdze :bag:

Opublikowano

ja tam nie Generalizuję ... Ps3 do Grania w Gry i PeCet też :cool1: wsio..po co się spinać :D:naughty:

Opublikowano

W ps3 sobie cenie to że włączam 1 przyciskiem i od razu gram. Nie interesuje mnie nic. A przy kompie to człowiek sie nagarbił nad tym ustrojstwem, naślęczał, napstrykał myszką, jakieś instalowania, jakieś d*py maryny, za pół roku znowu ramu trzeba dokupić, to znowu karta graficzna już słaba, to sie wentylator zepsuł. jak nie urok to sraczka.

A tak życie jest prostsze. Wcześniej sie śmiałem z konsoli. Teraz kompa mam tylko do netu.

Opublikowano

A tak życie jest prostsze. Wcześniej sie śmiałem z konsoli. Teraz kompa mam tylko do netu.

wiem o czym mowisz bo tak jak wczesniej pisalem ponad 2 lata temu mialem tez konsole sam zobacz :wink4:

19143528.jpg

i fakt bylo wygodnie :> lecz dla mnie to nie byl argument

wiec po zlozeniu mega kompa wszystko sie zmienilo :tongue4:

sprzedalem - X360 , monitor Dell 22" i Toshibe 46" FX

dolozylem troche :gwizdanie: i zakupilem Toshibe 57" 57Z3030 :shocked:

Malo tego dzieki PC w koncu moglem grac w gry jakie chce :kox:

np. Crysis :notworthy: STALKER :notworthy: :notworthy: :notworthy: ( szczegolnie polecam cz.1 i 3 )

sh101169.jpg

STALKER to nadal moj nr.1 :good:

Tak przy okazji to jest chyba z 10 x wiecej gier na PC :gwizdanie:

konsola jest wygodna ale grafika jest slaba a nawet bardzo slaba :thumbdown: w niektorych grach przy PC-towskiej :gwizdanie:

wiec moze tak :naughty: - dla wymagajacych i malo wygodnych :tongue4: zdecydowanie polecam PC :good:

ps. ankiete, kto jaka woli platforme do zabawy :gwizdanie:

TAK JAK WCZESNIEJ PISALEMJA PROPONUJE :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: NIE ZMUSZAM :>

JAK KTOS JEST WYSTARCZAJACO ZADOWOLONY Z KONSOLI TO PRZECIEZ OK :hi:

Ciach bajera w tym temacie :decayed: