moskal Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Pogralem troche w tego Crysisa 2... w sumie.. grafika fajna,ale co razi juz po kilkunastu minutach gry to debilni przeciwnicy, ich AI jest na poziomie swinki morskiej. Zachowuja sie schematycznie i kompletnie nienaturalnie. Przyklad- idzie dwoch pacjentow jeden za drugim, wychodze im na przeciw z wlaczonym camo, wale heada pierwszemu,a drugi idzie dalej prosto na mnie jak gdyby nigdy nic Był w szoku :polew: :polew: :polew:
audia4a4 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Crysis 2 może i ma fajną grafike na Pc ale to jest tylko chyba jedyny pozytyw tej gry jak dla mnie porażka.
Flyer Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 Pogralem troche w tego Crysisa 2... w sumie.. grafika fajna,ale co razi juz po kilkunastu minutach gry to debilni przeciwnicy, ich AI jest na poziomie swinki morskiej. Zachowuja sie schematycznie i kompletnie nienaturalnie. Przyklad- idzie dwoch pacjentow jeden za drugim, wychodze im na przeciw z wlaczonym camo, wale heada pierwszemu,a drugi idzie dalej prosto na mnie jak gdyby nigdy nic pewnie sam poczatek, chlopaki jeszcze sie nie rozgrzali, mysleli, ze sobie dla jajec walisz w powietrze, a tu zonk
Nosfer Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Crysis 2 może i ma fajną grafike na Pc ale to jest tylko chyba jedyny pozytyw tej gry jak dla mnie porażka. Ale też bez przesady Grasz już?
insane_Infinity Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 e tam ujdzie..lepsze to niż Medal Of Honor albo CoD nowy [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 11:26_________________________________________________albo Podczerwień
audia4a4 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Crysis 2 może i ma fajną grafike na Pc ale to jest tylko chyba jedyny pozytyw tej gry jak dla mnie porażka. Ale też bez przesady Grasz już? Gram już na Ps3 pogram jeszcze godzinke może dwie i sądze ze odstawie w niepamięć ten tytuł
Nosfer Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Crysis 2 może i ma fajną grafike na Pc ale to jest tylko chyba jedyny pozytyw tej gry jak dla mnie porażka. Ale też bez przesady Grasz już? Gram już na Ps3 pogram jeszcze godzinke może dwie i sądze ze odstawie w niepamięć ten tytuł Skąd masz wersję PS3 skoro jutro jest premiera :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 12:02_________________________________________________Aktualizacja PSN Pełne wersje gier: Hard Corps: Uprising 47zł DC Universe Online 179 Strong Bad's Cool Game For Attractive People 55zł [PSP]DISSIDIA Duodecim Prologus Final Fantasy Aerith Bundle 10zł [PSP]BI-Pack: Brothers in Arms D-DAY + Prince of Persia - Revelations 69zł Minis: Touch Racing Nitro 12zł Klasyki z PSOne: Resident Evil Director's Cut 36zł Dema: Hard Corps: Uprising Marvel Pinball WWE All Stars DLC: Ar Tonelico Qoga - Binary World 22zł Dance Dance Revolution Premium Pack (za darmo) Test Drive Unlimited 2 Aston Martin DBS Carbon 4zł Aston Martin V12 Vantage Carbon Black 4zł Audi RS 5 Coupe 4zł Bugatti Veyron 16.4 Super Sport 4zł Catheram Superlight R500 4zł Chevrolet Camero Synergy SE 4zł Ferrari 612 Scaglietti Sessanta 4zł Ford Shelby GT 500 4zł Jaguar XKR Speed Pack 4zł Pagani Zonda Tricolore 4zł Hard Corps: Uprising Playable Character - Harley 7zł Playable Character - Leviathan 7zł Playable Character - Sayuri 7zł LittleBigPlanet2 - PlayStation Heroes Ratchet & Clank Costume Pack 10zł Jak & Daxter Costume Pack 10zł Sly Cooper & Bentley Costume Pack 10zł MindJack - Extra Map Pack 2 26zł Need for Speed Hot Pursuit - Three for All DLC Bundle 69zł Buzz!: The Ultimate Music Quiz - Puzzle Pack 14zł Awatary: Putty Squad Ferrari Challenge Ferrari: The Race Experience Motywy: Ar Tonelico Qoga Chime Super Deluxe Theme (za darmo) Disruptive Themes Slam Bolt Scrappers Theme (za darmo) Leviathan Themes Von Chrono Themes Skull-O-Delic Tales From Space: About A Blob Lama Theme
insane_Infinity Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Nosfer jak zamawiasz z Gram.pl albo z innego serwisu to masz wcześniej...ja zamówiłem w Niedziele a w środę już Grę miałem
audia4a4 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Crysis 2 może i ma fajną grafike na Pc ale to jest tylko chyba jedyny pozytyw tej gry jak dla mnie porażka. Ale też bez przesady Grasz już? Gram już na Ps3 pogram jeszcze godzinke może dwie i sądze ze odstawie w niepamięć ten tytuł Skąd masz wersję PS3 skoro jutro jest premiera :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 12:02 z Internetu
Tas2die4 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Ogolnie nie ma tragedii,ale juz wole Medala nowego, na ktorego tak psioczyli ze przeciwnicy debilni. Tamci to przy tych z Crysisa panowie magistrzy.
julo23 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 A ja sie dorwałem do sport champions na move'a Gra sie w pinga naprawde super. Polecam.
audia4a4 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Ogolnie nie ma tragedii,ale juz wole Medala nowego, na ktorego tak psioczyli ze przeciwnicy debilni. Tamci to przy tych z Crysisa panowie magistrzy. ale nowego Medala to przechodzi się w mig ,gra fajna ale jak dla mnie zbyt krótka i za to wielki minus
chudy13101980 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 no ale multi w medalu nie zbyt jak dla mnie
Remik-A4 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 za godz. nareszcie go zobacze u siebie Crysis 2
Remik-A4 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 hehhhee jaki slaby lektor pl i jezyk ciety ze szkoda, ze graficznie nie mozna o wiele bardziej jak w poprzednich czesciach krecic moze w kolejnym/ch patchu bedzie rozszerzona opcja graficzna w ustawieniach ale do Batta 3 nie ma nawet co porownywac :gwizdanie: choc Crysis 2 przy tak slabych ustaw. graf i tak wyglada
insane_Infinity Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Remik Chcesz Filmik jak to wygląda u mnie na Mega Full Detalach??
julo23 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Nie chce ktoś odkupić PES2011 na PS3 ? Oddam za 99zł koszty przesyłki pokrywam. tylko że wersja niemiecka, masakra - ja nic nie rozumiem, ale może komuś nie przeszkadza ten jezyk ? Można zmienić na francuski albo portugaliski lub włoski ;(
Remik-A4 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Remik Chcesz Filmik jak to wygląda u mnie na Mega Full Detalach?? Dawaj Grafa daje rade ale czekam na podkrety i lepsze ustawienia Ja mam dalej te same karty jak skladalem kompa ponad 2 lata temu 2 razy Ati Readon 4870x2 2GB i to przez crossfire wiec mam 4gb na karcie graf. ps. sama jedna taka karta chodzi idealnie dalej a mozna jeszcze ladnie overowac dzwiga to wszystko 2 latek ocz 1000W itd. itp. nie bede sie rozpisywal o reszcie bo przeciez wiesz... :> ps. kiedy w Batta 3 bedzie mozna pograc ? Wracajac do Crysis 2 to musze jeszcze raz kupic tym razem bez PL lektora tylko wersje multi - za 1 godz. dostawa :>
Rekomendowane odpowiedzi