Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo po zalogowaniu zrobil spory update i nie wiem co on przyniosl, na oko nic sie nie zmienilo

teraz masz na twardym numery kont i hasła userów PSStore :kox: :kox: :kox:

Xbox przeszedł atak hakerski :gwizdanie:

Ale w przeciwieństwie do SONY, Microsoft zatrudnił 14 letniego hakera i teraz będzie zajmował się jego rozwojem i przyszłością w korporacji :gwizdanie:

Oficjalnie przyznali, że coś takiego miało miejsce, ale nie potwierdzili, że aktualizacja to przez sam atak.

dziekuje :hi:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

14 letni haker :kox:

Opublikowano

od 02.06.2011 w Saturnie

na PS3 i x-klocka

ostatni MoH i NFS HP za 79 pln :wink4:

Opublikowano

żer dla Skner !!!

Opublikowano

14 letni haker :kox:

Dokładnie.. :decayed:

Opublikowano

dsc00043xm.jpg

Opublikowano

fajna Tapeta :polew: :polew:

Opublikowano

fajna Tapeta :polew: :polew:

:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

moskal wez sobie jakis fajny theme sciagnij... od razu inaczej sie korzysta z konsoli :wink4:

Opublikowano

moskal wez sobie jakis fajny theme sciagnij... od razu inaczej sie korzysta z konsoli :wink4:

nie mam potrzeby , ja odpalam i od razu włączam gre :decayed:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 06:39_________________________________________________Nosfer : "Borderlands" dobry ??? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Przeciez pisalem sporo postow jeszcze niedawno n/t Borderlandsa :gwizdanie:

Dobry, ale tylko w coopie, w singlu sie zanudzisz moim zdaniem, bo gra jest dluga i czasami monotonna.

Opublikowano

nie mam potrzeby , ja odpalam i od razu włączam gre :decayed:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 06:39_________________________________________________Nosfer : "Borderlands" dobry ??? :naughty: :naughty: :naughty:

Na razie przeleciałem kilkanaście misji w co-opie z moją kobietą - dobry :good::naughty:

Inny - bardzo ciekawy.. Może trochę irytujące są ciągłe respawny przeciwników, po zakończeniu misji i ponownym wbiciu na teren.. Ale na razie nie przeszkadza to za bardzo i daje radę :kox:

Opublikowano

Przeciez pisalem sporo postow jeszcze niedawno n/t Borderlandsa :gwizdanie:

do niedawna miałem ci w "ignorach" wiec nie widziałem co piszesz :decayed:

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

do niedawna miałem ci w "ignorach" wiec nie widziałem co piszesz :decayed:

trudno Ci sie przyznac, ale starosc nie radosc... sporo rzeczy Ci umyka i pamiec juz nie ta :decayed:

Opublikowano

koledzy mam kolejne pytanie bo właśnie nie sprecyzowałem ostatnio swojego pytania jakie gry polecacie takie przygodowe co sie skacze zwiedza nie leje po mordach ;) ale na x-boxa :) a drugie pytanie majac liveboxa neostrade jak podłączyć x boxa do netu ? mam x-a już ponad rok a jeszcze nigdy go nie podłączałem i w sumie nie wiem po co ale moja by sobie przynajmniej w demo gierki sobie pościąga :)

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

koledzy mam kolejne pytanie bo właśnie nie sprecyzowałem ostatnio swojego pytania jakie gry polecacie takie przygodowe co sie skacze zwiedza nie leje po mordach ;) ale na x-boxa :) a drugie pytanie majac liveboxa neostrade jak podłączyć x boxa do netu ? mam x-a już ponad rok a jeszcze nigdy go nie podłączałem i w sumie nie wiem po co ale moja by sobie przynajmniej w demo gierki sobie pościąga :)

najlepiej kablem :P - wpisz xbox live podlaczenie w google i wszystko znajdziesz.

Opublikowano

nie załamywać się tylko pomagać :cool1:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 15:36_________________________________________________

najlepiej kablem :P - wpisz xbox live podlaczenie w google i wszystko znajdziesz.

dobra poszukam na googlach jak to nie jest takie łatwe do wytłumaczenia :) rzeczywiscie jest tego troche poopisywane co i jak kurna kablem a nie można jakos bez kabla :mysli:

Opublikowano

nie można jakos bez kabla :mysli:

mozna , sa dwi opcje :

1. kupic kabel bezprzewodowy

2. puścić światłowodem , wtedy są dwa przewody , w jednym idzie światło a w drugim woda :good:

Opublikowano

nie można jakos bez kabla :mysli:

mozna , sa dwi opcje :

1. kupic kabel bezprzewodowy

2. puścić światłowodem , wtedy są dwa przewody , w jednym idzie światło a w drugim woda :good:

"dwie" chyba nawet 3 jeszcze fi-fi :naughty: