Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pablo można oglądać filmy na ps4 z pendrive?

Powiem Ci że nie sprawdzałem..

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja ostatnio za swoja biblioteke steam sie wzialem, bo goer troszke jest ale wiekszosci nie skonczylem. Skoro to temat o konsolach to moze ma ktos xboxa one? Bo planuje zakup jakos niedlugo i moze ktos cos powiedziec o tym?

Opublikowano

Nie wspomniales nic o trybie multiplayer, a to niby na tym cala gra miala bazowac. Singiel tylko dodatek cos jak w Battlefield 4.

Nie wspomniałem bo uwierz że ani razu nie dołączamy się do nikogo, raz tylko podjąłem się wyzwania na zdobycie jak najwięcej punktów za drift i wyzwanie trwało 2-3 dni, brało kilkadziesiąt osób w tym i w ostatni dzień przycisnąłem ich pod koniec wyzwania i zrobiłem najlepszy wynik i wpadło trofeum wymagane do zaliczenia platyny :)

Jak przejdę singla to spróbuję jakieś potyczki w multiplayer.

Kamil szczerze kup lepiej PS4. XONE w europie kwiczy jeśli chodzi o sprzedaż. Samo to mi wystarcza że kilka kumpli kupiło PS4 a byli tacy fanboye xboxa.

A ja nadal odgrzewam stare kotlety tym razem Seria Max Payne od 1 do 3

Az chce się wrócić do pierwszych części w które niegdyś się cisnęłocały czas chyba to były lata 2002-04 :D

Opublikowano

Wczoraj zakupiłem na PSN prolog gry Metal Gear Solid V ( PS4 ) i powiem wam, że naprawdę gra może być warta uwagi ;) Do tego za prawie 40 zł mamy do dyspozycji fajny kawałek skradanki z elementami walki. Mimo, że przejście całości nie zajmuje dużo to można zrobić to na mnóstwo sposobów co jest fajnym smaczkiem :D

Edytowane przez Pathord

Opublikowano

Kamil szczerze kup lepiej PS4. XONE w europie kwiczy jeśli chodzi o sprzedaż. Samo to mi wystarcza że kilka kumpli kupiło PS4 a byli tacy fanboye xboxa.

Moi kumple pozostali przy XBoxie :naughty:

Jasne, jeśli miał by zostać sam bo kumple się przesiedli a nie jest typem solo gracza, to niech zmienia front :wink:

Ja ostatnio spieniężyłem X360 bo odpalałem ją raz na kilka tygodni i bez sensu było ją trzymać. Także obecnie tylko XO.

Obecnie jest promocja -40% na Dead Rising 3 Apocalypse Edition (wersja z dodatkami)... zapodałem :thumbup:

Edytowane przez Reniu

Opublikowano

No jak kupować tylko dla pokazu na półce to jaki sens w.brzydkim i pancernym iksie?

Opublikowano

Jako retro magnetowid :naughty: niech ładnie kurz zbiera :facepalm:

Opublikowano

Pablo, MP1, 2001r a MP2, 2003, Ja naprawdę poczułem się jak dawniej :) gierki nadal mają swój urok, fajnie od czasu do czasu powspominać stare dobre tytuły :)

Opublikowano

Tak mnie nakręciliście, że później wrzucę MP1 i MP2. W tamtych latach te gry miażdżyły grafiką, klimatem no i ... bullet time :kox:

Opublikowano

Pablo, MP1, 2001r a MP2, 2003, Ja naprawdę poczułem się jak dawniej :) gierki nadal mają swój urok, fajnie od czasu do czasu powspominać stare dobre tytuły :)

MGS1, Silent Hill 1/2 , Resident 1/2/3....

Opublikowano

MGS1, Silent Hill 1/2 , Resident 1/2/3....

No Silnent Hill pierwsza część mnie rozwalała strachem, jak się grało w nocy i nagle radio zaczęło trzeszczeć to patrzyłem czy ktoś za mną nie stoi a potem bałem się chodzić sam po mieszkaniu w ciemności :grin:
Residenty najlepsze pod względem akcji i a klimat i strach to bez dwóch zdań miała 1 część bo z tego co pamiętam nie było żadnej muzyczki jak się chodziło po domu, te charakterystyczny dźwięk skrzypienia drzwi jak się otwierało albo sapanie zombiaka za rogiem i człowiek nie wiedział czy tam stoi bo nie można było kamery obrócić :kox:
Kusi mnie teraz od 2 dni promocja na ps store Resident Evil HD za 89zł dodatkowo jest rabat 10% dla osób które miały wykupiony ps plus w czasie świątecznej awarii psn.
http://www.pssite.com/news-39049-zestawienie_ocen_resident_evil_hd_remaster___jest_nie_najgorzej.html

Opublikowano

jakby co na x360 jest do pobrania za darmo wiedzin 2 :) trzeba miec tylko konto gold

Opublikowano

Jako, że jestem posiadaczem PS4 pozostaje mi jedynie jarać się tym trailerem :) :

Opublikowano

Kto robi gierkę?

Pablo jak tam nakładki na grzybki?

Opublikowano

Pablo jak tam nakładki na grzybki?

Kupiłem 4 pary gumek, na razie cały czas gram na tych pierwszych i ani śladu że coś nie tak, nawet lepiej się gra bo mają dodatkowe wypustki :))
Dzięki wielkie za podpowiedź i radę :)

Tymczasem wczoraj doładowałem portfel na psn za 100zł i kupiłem Residenta HD + 2 dodatki do Driveclub, na całą zawartość koszyka wpisałem kod rabatowy 10% i zawsze to coś taniej wyjdź więc Resident mnie kosztował 70zł a nie 84zł :)

Dzisiaj coś w niego pocisnę bo na razie ściągnęło z 20GB.

A tutaj macie centrum dowodzenie mojego kumpla Michała (też jest na forum - Misieqkrk) ale rzadko u nas siedzi, niżej w linku na fanpage Playstation Polska jak ludzie wrzucają swoje zdjęcia pokoju. Powiem wam że gra na takim projektorze 120-130" robi robotę :kox:

:arrow2:https://www.facebook.com/PlayStationPolska/photos/a.453892621344901.104437.205010466233119/816839141716912/?type=1

Opublikowano

Ja sobie wbiłem platynę w last light :-D