Skocz do zawartości
IGNOROWANY

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

miałeś przynajmniej okazję dokładnie potestować obydwie platformy

miałem i stwierdzam ze PS3 wymieka przy x-ie :gwizdanie:

Był największym Fanboyem PS-a = teraz kupił Xboxa i ma gry po 15zł sztuka..

To mu rekompensuje wszystko :kox:

byłem fanbojem ale polityka firmy SONY mnie rozczarowała :thumbdown:

i nie chodzi tu o piraty tylko o ciągłe przekładanie premier , gadżetów , itp.

Microsoft jak coś powie to tak jest i kropka :good:

ja tam wychodzę z założenia że jeżdżąc RS4 nie będę przerabiał go na gaz. taka przenośnia :decayed:

złe założenie , pomiedzy gazem a Pb nie widać różnicy , a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać ??? taka przenośnia :wink4:

W Buko będzie okazja :drinks:

mam nadzieje :good:

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

każdy ma trochę racji i dyskusje nigdy się nie skończą. najważniejsza jest przyjemność z giercowania. ja po kupieniu konsolety znowu się zajarałem do gier i bawię się jak dzieciak :decayed:

można kiedyś zrobić jakiś turniej klubowy :naughty: może w Buko jakby było za dużo wolnego czasu?

każdy ma trochę racji i dyskusje nigdy się nie skończą. najważniejsza jest przyjemność z giercowania.

egzakli :good:

może w Buko jakby było za dużo wolnego czasu?

nie bedzie czasu bo bedziemy przecież chlać :gwizdanie:

no właśnie się dopytuję o to na zlotowym wątku bo nie wiem czy wyjmować koło zapasowe żeby mi się butelki zmieściły :decayed:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 11:34_________________________________________________1262125368_by_wrednyszpon.jpg

Sorry że przerywam goraca i merytoryczna dyspute :kox: , ale musze powiedziec jedno: NHL 10 to masakryczny tytul.

Napinam w niego non-stop praktycznie od miecha. Najpierw tryb menedzerski, potem tworzenie hokeisty centra, walka o puchar w osobnym trybie ale najwiekszym, totalnym koxem jest... tworzenie wlasnego bramkarza i grania nim :kox: :kox: :kox: :kox:

Jak ktos ma NHL 10, szczerze polecam Be A Pro i stworzyc bramkarza - gra w ataku do tego sie nie umywa :kox:

Katuje, katuje - ale naprawde warto :kox:

Koniecznie bramkarzem! Teraz mam wartosc overall ability na poziomie 87. Rozpoczynalem z 74 :kox:

Chłopaki jak tam PS3, bo słyszałem, że konsola miała zaprogramowany rok przestępczy i 1 marca nie chodziła... A jak z trofeami ? Też przepadły ?

Trofea zayebali jacyś przestępcy :nabijasie:

Bzdury :kox:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 09:19_________________________________________________Jestem w trakcie platynowania Bioshocka - reklamowałbym do Sony jakby tak się stało :D

Te błędy dotyczyły tylko niektórych starszych wersji PS3. Poza tym już wszystko naprawili.

Ja na szczęście mam Slima :tongue4:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 09:33_________________________________________________nowe sceny z GOW III. masakra :kox: kolejny raz cieszę się, że wybrałem PS3 :decayed:

kolejny raz cieszę się, że wybrałem PS3 :decayed:

ty fanboju :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 10:06_________________________________________________tez se kupie jak wyjdzie :gwizdanie:

Te błędy dotyczyły tylko niektórych starszych wersji PS3. Poza tym już wszystko naprawili.

Ja na szczęście mam Slima :tongue4:[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 09:33_________________________________________________nowe sceny z GOW III. masakra :kox: kolejny raz cieszę się, że wybrałem PS3 :decayed:

Jest już demo na PS Store :naughty:

Wczoraj ściągnąłem :)

Darksiders też jest :good:

Ja zmowilem tekkena 6 i czekam z niecierpliwoscia az paczka przyjdzie moja pierwsza bijatyka na Xa ciekawe czy zrobi na mnie wrazenie aa gral ktos w Batman Arkham Asylum ??

no musze powiedziec ze batman nawet całkiem fajny a tekken tez wporzo tylko chodzony dosyc szybko sie nudzi przynajmniej mi

Podobne mam odczucia do TEKKENA - zj***li, że od razu masz wszystkich Fighterów..

Powinno być tak jak w piątce - idziesz scenariusz, jest historia zawodnika - przechodzisz i się odblokowują nowi ..

A tak - odpalasz tekkena masz wszystkie mapy, zawodników i kupa.. Nie ma celu do grania..

A 90% trofeów jest w kampani, która jest zj***na :thumbdown:

gral ktos w Batman Arkham Asylum ??

tylko w demo ale bardzo fajne :good:

jak bedzie w platinium to se fundnę :)

gra dostała dobre recenzje i chyba robią juz 2

Nareszcie oficjalne potwiedrzenie Test Drive Unlimited 2 a nie tylko ploty :buhaha::radocha:

http://www.gram.pl/news_8QziHe22_Test_Drive_Unlimited_2_juz_oficjalnie.html

kurna ile ja w jedynke godzin przejeździłem online.... :kox: