etines8 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Witam, kupiłem niedawno autko i znalazłem opcje w MMI Aux, czy to jest równoznaczne z tym iż posiadam ta funkcję? Bo szukałem wtyczki gdzie mogę ja podpiąć, w podłokietniku nie ma, kos wie gdzie to jeszcze występuje?. Edytowane 24 Marca 2015 przez etines8
etines8 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Może tak być, ze tego nie mam porostu i tylko się wyświetla w mmi ?
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Może tak być, ze tego nie mam porostu i tylko się wyświetla w mmi ? Moze ktos tylko aktywował sobie http://mr-fix.pl/wpis/mmi-2g-aktywacja-aux-in/
etines8 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Dzięki muszę poszukać jak to zrobić dla systemu B&O.
Sebiś Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Czy ktoś doposażał u siebie MMI 2G high ze wzmacniaczem Bang & Olufsen we wejście AUX ? Chodzi o podpięcie odpowiednich pinów do wzmacniacza oraz ewentualne kodowanie.
wrclaguna Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Zobacze na schematy, pewnie do wzmaka idzie 4 przewody
etines8 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Opublikowano 14 Września 2015 Ja mam zamiar w tym miesiącu sie za to zabrać jak cos dam znac Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi