Xxwojtus123xX Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Witam, mam pewien problem który pojawił się wczoraj po trasie +/- 80km w jedną stronę. Otóż moje Audi ma zamontowaną instalację LPG na której jechałem większość drogi, po przełączeniu na końcu trasy na paliwo było wszystko okej. Pod koniec drogi powrotnej po przełączeniu na paliwo niestety samochód miał zamułę na paliwie i tylko po wciśnięciu pedała prawie w podłogę na wysokich obrotach jechał w miarę okej (Automat). Myślałem jednak że to chwilowe, wczoraj po odpaleniu już zimnego silnika problem niestety był dalej. Na benzynie kuleje, jednak na gazie chodzi jak chodził. Ktoś ma jakieś podejrzenia czego to może być wina?
Xxwojtus123xX Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 Nic nie pokazuje niestety..
dam-in Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Filtr paliwa wymieniony? Ja bym zaczął od filtra + dolanie świeżej benzyny.
Xxwojtus123xX Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Filtr paliwa wymieniony około 20k km temu, benzynka nalana na stacji shell Wczoraj na Vagu pokazał się problem z przepustnicą, zorientowałem się co i jak, mówią że może byś minimalny prześwit i przy niskich obrotach silnik nie pracuje tak jak ma. Więc zaczynam od tego
Rekomendowane odpowiedzi