Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak wszyscy to wszyscy :) A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A4 1.9 TDi 110 KM + Chip

1997 rok

Zmiany zewnętrzne:

Lammpy xenonowe z modelu po 99 (lifting)

Zawieszenie H&R -35 -50

Felgi RH Technic z oponami 235/45/17

Dystans H&R 20mm

Gril RS4

Zmiany wewnętrzne:

Kierownica z S4 trójramienna

Resztę zmian stanowi zabudowa CA -> która obecnie jest w modyfikacji.

Kilka fotek:

http://bartass1.fotosik.pl/

Wszelkie opinie mile widziane .. :) Zaznaczam, że jestem nowym posiadaczem A4 i to nie są ostateczne zmiany :)

Opublikowano

Moja opinia : kapcie ladne, lampki piekne reszta tez jest OK. :grin:

Opublikowano

Dla mnie wypas i wiecej nic nie trzeba moze poza jakimistam szczegolikami, ktorych teraz nie wymienie. Ja jestem za tym aby trzymac sie raczej serii

Opublikowano

Bardzo ladnie autko :mrgreen: Tylko czemu nie pomalowales progow jak malowales zderzaki :?:

Opublikowano
  • Autor

Zderzaki byly jak ja kupilem.. Progi bedą... obecnie auto mam u lakiernika (pekł wahacz i narobił szkód) bede chcial je prysnać .. zamierzam w przyszlosci zmienic koncówke lub ostatni tłumik.. Moze lampy tyle na led'y i zderzak przod rs4.. a reszta zostanie.. Nie chce przesadzic..

Opublikowano

Tylko zderzak od rs4 nie pasuje pod twoje blotniki, musilabys je poszerzyc. Od s4 bedzie dobrze pasowal :razz:

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem...Rs 4 ma poszerzane... ale da sie to zrobic.. trzeba pogrzebac z tym zderzakiem.. lekko trzeba go dociac i naciagnac.. widzialem juz taki zabieg i wygladała miodziio...:) osobiscie rs4 podoba mi sie lepiej :P

Opublikowano

wszystko ładnie ale ta dwururka z tyłu wymaga najmniej polerki i bedzie gicioch

Opublikowano
  • Autor

hehe.. tez spedza mi sen z powiek.. Bedzie zmiana.. Tylko narazie musze odebrac furke od lakiernika i dokonczyc audio.. pozniej bedzie koncówa lub cały tłumik..

Opublikowano
Tylko zderzak od rs4 nie pasuje pod twoje blotniki, musilabys je poszerzyc. Od s4 bedzie dobrze pasowal :razz:

Dla dobrego lakiernika to pestka.Poszerzać nie trzeba :grin:

:arrow: http://audizine.com/forum/showthread.php?s=699da45ccb14b2e2ae48a4f6dd94c173&threadid=32106

Opublikowano

Kurcze faktycznie... Bardzo fajnie to wyglada :grin: Tylko gdzie w PL mozna dostac zderzak od rs4 i w miare tanio :roll:

Opublikowano
Kurcze faktycznie... Bardzo fajnie to wyglada :grin: Tylko gdzie w PL mozna dostac zderzak od rs4 i w miare tanio :roll:

Na allegro często się pojawiają

Opublikowano
  • Autor

tylko na allegro ceny sa kosmiczne jesli chodzi o rs4 na giełdzie w lubinie czesto widzialem tak np. gril kosztowal mnie 200 zł zderzak+spryskiwacze 600 zł tylko nie bylo chyba halogenów. takze mozna cos trafic

Opublikowano

gril fajny, swiatełka też, zawias też :!: nie wygląda przynajmniej na allroad'a :razz:

delikatnie i fajnie

nie wiem tylko jak te czarne elementy pod zderzakimi, które teraz są czerwone na żywo sie prezentują :?:

Opublikowano
  • Autor

nie ma tragedii .. praktycznie nie roznia sie.. nie sa matowe ani nic z tych rzeczy.. Stanowią jedną całość z resztą zderzaka..

Opublikowano

No autko bardzo ladne, najbardziej podoba mi sie grill i lampy, jak bedziesz tylnie zmienial to daj znac, chetnie odkupie te liftingowe :mrgreen:

Opublikowano

sliczna jak wszystkie audi :razz:

Opublikowano

Ja zawsze mialem slabosc do czerwonych aut, ze zdjec naprawde ladny, zadbany samochod.

• 3 lata później...
Opublikowano

jedynie DIESEL:) bardzo ladna