wesz82 Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 nie da sie odpalic na gazie, instalacja jest sekwencyjna i gaz sam sie załącza[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 20:21_________________________________________________podjade do mechanika niech podłączy do kompa i wtedy zobaczymy, wkrótce napisze co wyszło W momencie zapłonu naciśnij przełącznik na kontrolce od gazu,zrób to tylko raz bo tak nie wolno robić daj znać co komp pokazał pzdr
NanYeo Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 witam komp pokazał błąd sondy lambda, brak sygnału czy jakoś tak, mechanik pokasował błędy. Ostatnio zresetowałem komp odłączając akumulator i zauważyłem sporą poprawę autko zyskało na dynamice i równo przyspiesza, nie spodziewałem się takiej poprawy a resetowałem bo chciałem się pozbyć migającego napisu "oil" ale nadal miga.
Gość Henrykus Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Temat chyba nie na ten dział tylko na instalacje LPG pozdr
adams78 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 komp pokazał błąd sondy lambda Ten błąd z czegoś wynika - powinnieneś drążyć ten temat. chciałem się pozbyć migającego napisu "oil" ale nadal miga. Możesz skasować inspekcję pokrętłami na liczniku. Jest na forum,
NanYeo Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 szukałem, pokrętłami można w modelach po 99r. chyba że źle spojrzałem to niech ktoś mnie poprawi.
Rekomendowane odpowiedzi