Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarnula a4 b7 2.0Turbo Quattro +IC od 3.0 TDI Biturbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie praktyczne to jest:-) ale jesli chodzi o estetyke:-( już gorzej:-( ale to tobie ma sie podobac:-)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Wrzucę pewnie do schowka i tak rzadko kart y sie zmienia. Gra eleganco i to najważniejsze :)

up:

Doprowadzanie auta do stanu idealnego ciąg dalszy:

zakupione wszystkie spinki, śrubki, mocowania haczyk, mocowanie zderzaka przód nowe w starym śruba się ukręciła :P nowe nadkole - w starym miałem urwane mocowanie.

haczyk już na miejscu :)

a tutaj dowód na to że w ASO jest czasami taniej niż na allegro, np chlapacze/spoiler od S4 połowę tego co na allegro, nadkole materiałowe niewiele droższe, śrubki jakieś grosze, jedynie haczyk sporo droższy.

mały update 13.08.2015:

Przed:

Po zamontowaniu:

wpadają tez lampy LED tył tylko muszę klosze zmienić na te oryginalne :)

flOXxg3.jpg

Edytowane przez Lorence

Opublikowano

Kierunek ok (bo sam mam :decayed: ), ale lamp nie montuj, są brzydkie i nie ta klasa auta do czegoś takiego.

Opublikowano
  • Autor

chce przerobić te lampy tak że ori klosze zostaną jedynie środki będą LED, powinno być ok ;) take jak na zdjęciu wogole mi się nie podobają i tez uważam że przezroczyste do niczego nie pasują

Edytowane przez Lorence

Opublikowano

To w takim razie czekam na efekty przerobki :)

Opublikowano

Jeszcze radio zmień :)

Opublikowano

Też jestem ciekaw jaki będzie końcowy efekt tych lamp:-)

Opublikowano

Lorence mógłbyś zdradzić ile zapłaciłeś za tą fajną furę?

Edytowane przez Frampolanin

Opublikowano

te lampy dla mnie na duży minus :] a na ten czytnik zawsze mozna cos z plastiku wyciac i wkleić aby ładniej to wyglądało :)

Opublikowano

Witam!

Gratuluję udanego zakupu!

Życzę udanych modyfikacji i zadowolenia z efektów, co do stylistyki to przedewszystkim ma się Tobie podobać, wystrzegaj się tylko głupich naklejek i tanich gadżetów.

Pozdrawiam

Opublikowano

Popatrzcie na jego poprzednie samochody, nie martwcie sie tylko patrzcie co robi i uczcie sie :D

Opublikowano
  • Autor

spokojnie, dobrze będzie, lampy zmieniam tylko klosze, w przyszłym roku może dorobię paski ledowe coś na wzór a3 8p poliftowej, a najbardziej "zwieśniaczone" jak to co niektórzy mawiają to miałem drugie auto w życiu (foto poniżej), a naklejkę mam tylko jedną na tylniej szybie i narazie nie zanosi się na wiecej ;)

1.jpg

i tak jak pisałem, pracę nad autem nie posuwają sie w normalnym tempie bo nie mam totalnie czasu, z nowych rzeczy mam już tempomat i spryskiwacze mgiełkowe kupione, miesiąc już leżą niezamontowane. Po nowym roku powinienem mieć mieszkanie przynajmniej skończone to się zacznie :evil:

Edytowane przez Lorence

Opublikowano

haczyk już na miejscu :)

s40A9Ml.jpg

a ten haczyk, to która pozycja z listy? :decayed: bo muszę w cabrio też jeden dorobić..

Opublikowano
  • Autor

jedrekx > ostatnia pozycja, 8U0857562A4PK

Opublikowano

super, dzięki! i to jest oczywiście do daszka przeciwsłonecznego? będę musiał kupić :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

seria :)212KM 308Nm, pomiar robiony 5 x wykres troche pofalowany, muszę sprawdzić logi

ZfhgYqS.jpg

Edytowane przez Lorence

Opublikowano

seria :)212KM 308Nm, pomiar robiony 5 x wykres troche pofalowany, muszę sprawdzić logi

ZfhgYqS.jpg

Witaj!

Bardzo fajne auto.

Dzięki pakietowi "all black" niepozorne :D

Jeszcze tylko koła w czerń.

Yatour'a dawaj do schowka pionowo po lewej stronie.

Będzie praktycznie niewidoczny i nie będzie przeszkadzał.

PS. Rzeczywiście wykres z hamowni jakiś "nierówny" ale wynik i tak lepszy od deklarowanego w serii.

W moim było podobnie w serii wypluł 218 km @ 5517 i 310 Nm @ 2898 w ciepły i dosyć wilgotny lipcowy dzień :D

Na jakim paliwie latasz: 98 ?

Daj znać co pokazały logi i jaki wypluje wynik po ewntualnym chipie.

Pozdrawiam!

Edytowane przez black4

Opublikowano

Lampy

Wg mnie

Bedą kozackie,fakt teraz lipton jest ale jak mówisz dasz ori klosze to będzie malina ;) btw moje będę rezać w weekend wiec podeśle pw jak mi poszło,pozdro

Opublikowano
  • Autor

No właśnie latam główne na 98 a wykres byl na 95 robiony... zagapilem sie.

Pomiar robiony dynometem czyli pomiar duzo dokładniejszy niż w przypadku normalnych hamowni, jest troche zabawy na drodze ale warto :)

Opublikowano

Chwilkę trza sie bujnac i tyle,jak na serie to piękny wynik