Daduś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam, audi a4 b5 b1.9 110km problem polega na tym ze przy 2,5 tys obroty staja na kilka sek i potem rosna, Prosze o pomoc
Daduś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 brak błedów oraz nowy przepływomierz założony
oglaf Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 na zimnym czy cieplym silniku? miałem taką sytuację ostatnio u siebie na zimnym, do tego potwornie dymił na biało. po ruszeniu i przejechaniu się trochę wracało do normy. pomogła korekta kąta wtrysku.
Daduś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 u mnie to objawia sie na zimnym i ciepłym silniku
Hezen Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Sprawdź kąt wtrysku (na rozgrzanym silniku) jak kolega wyżej napisał i zarazem dawkę paliwa. Wysłane z mojego GT-I9100
Daduś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 sprawdze , musze tylko ogarnac program bo nie mam takiego w którym mozna to odczytać
Rekomendowane odpowiedzi