przemek11 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 jest możliwość w przedliftowej a4 b5 wyrezanie doświetlania (światłami, postojówkami, halogenami) drogi po zamknięciu/otworzeniu auta? oczywiście seryjnie raczej nie, ale poprzez dodanie jakiegoś modułu, jak tak to jakiego itp bo bede zakładał na dniach centralny z pilota i pobawiłbym się też z takimi Bajerami
kresek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 http://allegro.pl/modul-komfortu-kierunkowskazow-1x-3x-coming-home-i5220687311.html
przemek11 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Widzialem wlasnie to na allegro, ale czy to dziala normalnie, caly czas bez mrugania długimi przed wysiadaniem czy jednak trzeba mrugac
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 albo możesz sobie też założyć taki moduł DRL który ma również doświetlanie drogi do domu jak i z domu do auta a światełka DRL ci się przydadzą bo zaoszczędzisz na prądzie a i samochód wygląda fajnie z takimi swiatełkami http://allegro.pl/modul-swiatel-dziennych-nie-led-swiatla-dzienne-pl-i5146684825.html
przemek11 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) No cos takiego Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez przemek11
PyRaS Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 albo możesz sobie też założyć taki moduł DRL który ma również doświetlanie drogi do domu jak i z domu do auta a światełka DRL ci się przydadzą bo zaoszczędzisz na prądzie a i samochód wygląda fajnie z takimi swiatełkami http://allegro.pl/modul-swiatel-dziennych-nie-led-swiatla-dzienne-pl-i5146684825.html Piotrek a czy nie ma jakiś problemów z tym patentem ( czy coś się dzieje z bezpiecznikami - bo gdzieś czytałem że nie wiadomo czemu potrafią się przepalić w audi i vw??)
marionozzo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 nie dałbym tyle bede to u siebie robił niegługo bo narazie walczę z przeciwmgłowymi z przodu żeby działały jako dzienne i zrobię to tak. kupujesz albo składasz przekaźnik czasowy podłączasz się pod co chcesz światła długie krótkie postojówki a przekaźnik pod oświetlenie wnętrza. otwierasz auto zapala sie podsufitka i doświetlenie zamykasz z pilota gasi sie podświetlenie a czasowy przekaźnik jeszcze chwilkę trzyma światła i odprowasza do domu:)
ryba85 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 ja mam zrobione takie odprowadzenie bez zadnych przekazników.podłączone pod swiatła podsufitki i pod alarm.wychodze z auta zapalają sie swiatła.stojąc przed drzwiami domu zamykam auto z pilota i gasną swiatła.wychodząc z domu otwieram auto z pilota i swiatła sie zapalają.
PyRaS Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No tak tylko każde zapalenie lampek na postoju żeby sprawdzić co jest napisane na kartce powoduje załączenie oświetlenia dodatkowego ( pomijam zapalenie światła w czasie jazdy żeby osoba towarzysząca coś tam w nocy sprawdziła )
ryba85 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No tak tylko każde zapalenie lampek na postoju żeby sprawdzić co jest napisane na kartce powoduje załączenie oświetlenia dodatkowego ( pomijam zapalenie światła w czasie jazdy żeby osoba towarzysząca coś tam w nocy sprawdziła ) tylko ze ja mam dodatkowe diody w lampach.i w czasie jazdy jak świecą światła mijania to ich nie widać.a na postoju mi akurat w niczym nie przeszkadzają.ważne ze spełniają swoją funkcje.
Rekomendowane odpowiedzi