tommy24 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Chodź nie do końca moja bajka to i tak gratki ogromu włożonej pracy i efektu Szkoda że sie nie zdecydowałeś na poliftowy S-line z przodu. Koła mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Taki bedzie na kolejny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-A4 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 co to za kolor dyfuzora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Jaki rozmiar mają opony ? Felgi wcześniej jeździły na RS6 C5 czy to inny komplet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dyfuzor to musi sie wypowiedzieć Mrogal. 235:30:20 Nie, to całkiem inny komplet kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Pusc pw na temat felg kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A co Cie interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Cena bo mowiles ze sprzedaz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez chomiczesq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Bardzo dobrze to wygląda , mody na duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 koło i kolor audi marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 dobry dzień! dawno tu byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Oj Kumplu... Oszalałem Przekozak fura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 to zapraszam tam dzieję się wiecej https://www.facebook.com/PurpleHazeC6/ Panowie kto ogarnie swap z 3litrow dyszla na 4.2 benze? Jakies podpowiedzi. Nosb po pierwszym wywiadzie mrogala raczej odpadamoze ktos reflektuje na lampki? http://olx.pl/oferta/lampy-audi-a6-c6-led-przod-idealne-CID5-IDh5AgJ.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 to zapraszam tam dzieję się wiecej https://www.facebook.com/PurpleHazeC6/ Panowie kto ogarnie swap z 3litrow dyszla na 4.2 benze? Jakies podpowiedzi. Nosb po pierwszym wywiadzie mrogala raczej odpada moze ktos reflektuje na lampki? http://olx.pl/oferta/lampy-audi-a6-c6-led-przod-idealne-CID5-IDh5AgJ.html Co za reflektory chcesz wstawić ,ze sprzedajesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Widziałem na żywo w sobotę , u ziomka na weselu Robi robotę auto i felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 bóg zapłać Panowie do sprzedania z mojego autaPrzedni zderzak kpl bez grilla i obrysów cena 1300Przednie fotele bądź tył z przodem jeszcze rozważam opcjeA i jeszcze zawieszenie sline mam do pogonienia techniczny stan bardzo dobryNo i dzis odebrałem kompletne wnętrze pol skory z alkantara z rs'a w pełnej elektryce i grzane Do tego boczki z ambiente i oświetleniem ledI licznik z kolorowym fisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 fotele sztos,ambiente nie miales wczesniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 3 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Zima zbliża sie wielkimi krokami wiec czas na operacje plastyczne Robimy zderzak na tył z rs6 A ze za cholerę nie podobają mi sie koncówki z rsa do tego sa za małe w te otwory wymyśliłem sobie ze zrobimy dokładkę pod okrągłe koncówki Formę bierzemy ze wcześniejszego zderzaka Długo wyszukiwany zderzak us z poliftowego slina, według mnie najładniejszy jaki był w c6. Rozważałem custom z c7 ale na nowy sezon ten bedzie idealny Przy okazji ogarne syf po lakierni w środku małe zmiany, kolorowy fis, duży klimatronic, i fotele z rs6 w alkantarze Ostatnie foto jak był jeszcze poskładany Edytowane 3 Października 2016 przez chomiczesq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Grubo lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi