slavko87 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie chcesz tych kół sprzedać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 auto w warsztacie i dziś pierwsze wieści, bład skrzyni zlikwidowany ale skrzynia dalej zmieniała "dziwnie" biegi. zaczeli szukać innej usterki czyli uciekającego płynu chłodzącego, zdemontowali przód i się znalazł prawdopodobny problem ze skrzynią... a no taki że cały płyn szedł do skrzyni a w skrzyni zamiast 8 litrów oleju było 15 litrów mleka czekoladowego poniżej jego skrawek z chłodnicy przy okazji wymiana pompy wody, pasków rolek, koła pasowego no i oleju w skrzyni, najgorsze że chłodnica z tego co mówił mechanik jest pęknięta w środku jutro spece od spawania chelikopterów w świdniku wezmą na warsztat chłodnice bo może da się ją reanimować bo nowa ponad 1k zł, później poskładać i modlić się by nie było za późno i naprawa i uszczelnienie pomoże a skrzynia jeszcze nie dostała wystarczająco po d*pie jestem w szoku z tego co widzę , 15 litrów mleka to gdzie podział się olej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Pewnie 8 litrów oleju zmieszane z 7 litrami płynu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie chcesz tych kół sprzedać ? ojciec oddupaluj sie od moich rolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Nie chcesz tych kół sprzedać ?ojciec oddupaluj sie od moich rolek do krawata nie pasują :-D Edytowane 12 Maja 2015 przez slavko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie chcesz tych kół sprzedać ?ojciec oddupaluj sie od moich rolek [emoji14] do krawata nie pasują :-DJak nie 8,5j et 30 siada jak zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie chcesz tych kół sprzedać ?ojciec oddupaluj sie od moich rolek [emoji14] do krawata nie pasują :-D Jak nie 8,5j et 30 siada jak zle na zimę chyba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 mi wstyd za te koła takie kijowe... ale naszczescie to setup techniczny ale dobra nie pyskuje bo zostane na kołkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 jak by mrogal nie chciał brać to pisz, nie mam ciśnienia ale chcę takie 18 na zimę i powoli szukam takich do odnowienia aby proste tylko były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 c6 na zawieszeniu s-line lub gwincie bardzo fajnie wygląda . Miałem te felgi na lato , później na zime . Bardzo twarde fele Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ale to jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 mi wstyd za te koła takie kijowe... ale naszczescie to setup techniczny ale dobra nie pyskuje bo zostane na kołkach już szukaj wygodnych kołków pod twoje cudeńko po niedzieli zawijam te kijowe koła.... jak by mrogal nie chciał brać to pisz, nie mam ciśnienia ale chcę takie 18 na zimę i powoli szukam takich do odnowienia aby proste tylko były no jak nie pojezdzil troche tera bedzie na kołkach stał ja po niedzieli zawijam bo sie powoli już krawat ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Taki uj wyjeżdżam za granice Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Taki uj wyjeżdżam za granice Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kazimierz nad Wisłą to nie zagranica szoszonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Taki uj wyjeżdżam za granice Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kazimierz nad Wisłą to nie zagranica szoszonie Pany mówicie o Kazimierzu Dolnym ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Yes Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk rozpaczliwie poszukuje felg 19,20 cali 10j macie może coś? lub ktoś gdzieś słyszał:>??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mam moje kllemann na dil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Szukam i nic nie moge nadal znaleźć a klemany nie moj budzet wpadły w końcu felgi no i gwint i jeszcze podswietlenie dekorów ogarnietę przód i tył Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez chomiczesq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Grubo . Fela 19 czy 20 ? Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez marcinch001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Panie jak grubo to grubo , wyszło mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi