Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Piotrkowie Trybunalskim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o szkoda że tak późno przeczytałem... :confused4: jeśli będę dysponował czasem pisze się na następne spotkanie

Opublikowano

Sorry, że nie dotarłem, ale dopiero wszedłem do domu z roboty.

Jestem zdechnięty.

Opublikowano

Jak na nasze miasto, to spot wypadł całkiem nieźle. Frekwencja mile mnie zaskoczyła. Koledzy z PKA80 się postarali. Było: 2 x A4, 4 x 80, 1 x A8 i jedno auto spoza klanu OOOO. Wierzę w dalszy rozwój piotrkowskich spotów. Kolejny niebawem.

Opublikowano
:hi: w końcu w Piotrkowie coś się dzieje, dobrze wiedzieć. kręce się nie daleko wiec będe obserwował rozwój wydarzeń i jak coś to podskocze
Opublikowano

:good: Już myślałem że w piotrkowie nie ma a4 :decayed:

Niedługo przenoszę się tam pracować więc jak będziecie coś majstrować i akurat będę na miejscu zawsze chętnie podskoczę gościnnie :good:.

Opublikowano

Witajcie. Szykuje się kolejny spot OOOO w Piotrkowie. Tym razem ma się rozszerzyć nawet o kolegów z PKA80 z Łodzi. Frekwencja idzie jak burza :naughty: Jak będę już znał dokładną godz. to dam znać, ale najpewniej będzie to 18-19. Fajnie, gdybyśmy pokazali, że i A4-klub potrafi prężnie działać. Pzdr.

Opublikowano

Godzina godziną, tylko jaki termin?

Opublikowano

:shocked: UPS... pominąłem najważniejsze - najbliższy piątek - ok. 18-19.[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 23:50_________________________________________________To już wiadomo - piątek, godz. 19:00, parking przy Lidlu. Łódź też ma się zjechać :hi: ZAPRASZAM.[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 20:46_________________________________________________Kolejny lokalny, tym razem piotrkowsko-łódzki spot za nami. Frekwencja znów miło zaskoczyła. Dzięki za przybycie.

Fotki zapożyczone z PKA80, autor: KoralB3

dsc01409h.th.jpg

dsc01416w.th.jpg

Opublikowano

Przydałoby się co by nas było coraz więcej. HEJ :hi:

Także obserwować temat i kto może to na następny spocik niech przybędzie. :cool1:

PZDR.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a kiedy następny spocik?? przewidujecie?

Opublikowano

Coś mi się widzi, że ze względu na sezon urlopowy to ciężko będzie coś teraz zorganizować. :wallbash:

Ja na przykład wyjeżdżam 24.07 na jakieś dwa tyg. :cool1:

Jak są chętni na spocik, to pisać kiedy!!! :hi:

Opublikowano

heh nawet nie wiedzialem ze w ptb mielismy zlocik a4

jak cos to na nastepny sie pisze.. termin nie ma wiekszego znaczenia

Opublikowano

Ano był taki malutki. :good:

Opublikowano

Najbliższy spot - piątek 23.07, godz. 19.00, parking Lidl.[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 21:26_________________________________________________Jako że temat u organizatorów dzisiejszego spota zamilkł, nie gwarantuję, że się cokolwiek odbędzie.

Opublikowano

eeeejjj dlaczego mi nikt nie powiedział o spocie 3 lipca :( sam sobie jestem winny mogłem zaglądać tu częściej :wallbash:

Opublikowano

będziemy częściej zaglądać to się załapiemy :decayed: :>

Opublikowano

Witam.

Jakby co to ja jestem już na miejscu.

Gdyby co sie działo to moge podjechać.

Organizujemy coś, czy urlopy idą pełną parą??>

pzdr

Opublikowano

...

dsc01416w.th.jpg

Właścicielowi czerwonej niuńki (pierwsza z prawej) pogratulować autka, widziałem i podziwiałem na Jagiellońskiej w piątek wieczorkiem

Opublikowano

Dzięki bardzo :wink4: Zapraszam na najbliższego spota.

aaaPablo - na razie u PKA80 cisza, może jeszcze się urlopują, ale monitoruję. Jak coś, dam znać.

Opublikowano

aaaPablo - na razie u PKA80 cisza, może jeszcze się urlopują, ale monitoruję. Jak coś, dam znać.

ok pzdr