instruktor83 Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Jak skończysz polift koniecznie pokaż jak auto się prezentuje
grzes283 Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 W dniu 30.01.2020 o 13:04, KonradA4troop napisał: Wygląda kozacko, tylko nie rozumiem tej mody robienia z przedlifta polifta. Ale to to szczegół, zazdroszcze egzemplarza. Jeżeli jest zrobione zgodnie ze sztuką i wszystko podmienione, to spoko. Ale niestety większość kończy na zderzakach i lampach, a reszta zostaje w oryginale - podobnie, jak przy s-linach :-) Ogólnie ładna i zadbana sztuka. Gratulacje :-)
michu10 Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 14 godzin temu, deafca napisał: Prawie,w tym tygodniu przyjdzie wydech z A5 i może graty z malowania .Jeszcze wiązkę przerobić i cacy . Żeby się nie mierzło ,tak kupisz auto i stoi w garażu a tak zawsze podziabasz Wpadły lusterka z s4 Będziesz sprzedawał swoje obudowy lusterek ?
deafca Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Opublikowano 5 Lutego 2020 8 godzin temu, michu10 napisał: Będziesz sprzedawał swoje obudowy lusterek ? Będę napewno, jak co to PW 10 godzin temu, grzes283 napisał: Jeżeli jest zrobione zgodnie ze sztuką i wszystko podmienione, to spoko. Ale niestety większość kończy na zderzakach i lampach, a reszta zostaje w oryginale - podobnie, jak przy s-linach :-) Ogólnie ładna i zadbana sztuka. Gratulacje :-) Ogólnie staram się robić to zgodnie ze sztuką ,wiem że nie które decyzje mogłem lepiej podjąć Dziękuje że się moje auto podoba Mały up wnętrza : Mając chwile czasu założyłem resztę czarnych plastików ,brakuje jeszcze kierownicy ale bd fundusze to i wpadnie ona .
deafca Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Opublikowano 13 Lutego 2020 Dzisiaj dotarły kierownice ścięte ,i tu mam dylemat którą zamontować ? Z białą nicią czy z czarną
deafca Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Opublikowano 13 Lutego 2020 Padło na białą nić , przy okazji zmieniłem ramkę na poliftową piano . Do pełnego szczęścia wewnętrznego brakuje chromu na pedały i klimy 3 strefy
instruktor83 Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 No no Klima 3 strefowe fajna sprawa ale roboty trochę z tym jest, nie chcesz chociaż zmienić panelu klimatronica na ten poliftowy?
deafca Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Opublikowano 13 Lutego 2020 17 minut temu, instruktor83 napisał: No no Klima 3 strefowe fajna sprawa ale roboty trochę z tym jest, nie chcesz chociaż zmienić panelu klimatronica na ten poliftowy? Narazie nie bo nie bd działać na ekranie wybieranie temperatury i nawiewu
Hubertus01 Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 co trzeba wymienić żeby założyć całą ramkę poliftową?
deafca Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Opublikowano 14 Lutego 2020 4 godziny temu, Hubertus01 napisał: co trzeba wymienić żeby założyć całą ramkę poliftową? Licznik od polifta i stelaż licznika poliftowy ,no i trzeba mieć ramkę jeszcze 1
Grucha_93 Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 W dniu 13.02.2020 o 15:01, deafca napisał: Dzisiaj dotarły kierownice ścięte ,i tu mam dylemat którą zamontować ? Z białą nicią czy z czarną Nie miałeś wyboru. Twoja była z białą ?
deafca Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 Dzisiaj nadszedł dzień prac nad liftowym tyle Wydech wpadł z A5 ,pasuje ale jest pewne ale ... Ori spłaszczenie wydechu z A5 jest w innym miejscu niż wzmocnienie w A4 Wydech z 3.0 pospawany z redukcja na klemy
deafca Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) A tak sie tyłeczek prezentuje Przy okazji wpadł czarny środek bagażnika i rączka do otwierania bagażnika z USA ,jak bych kiedy moją żonkę zawarł, to już se wyjdzie :/ Wpadły jeszcze moduł Semi dyniamic Jak by kto szukał mam graty z przedlifta w kolorze lz7l : Klapa , zderzak ,lampy Led sedan video-1583770473.mp4 Edytowane 9 Marca 2020 przez deafca
deafca Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Opublikowano 28 Marca 2020 Korzystając z pogody ,brudaska umyłem
Rekomendowane odpowiedzi