miron78 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 dzięki wszystkim za towarzystwo - miło było pooglądać Wasze piekności
egon47 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Dzięki Panowie i Panie za mile towarzystwo. Ale to fakt impreza co roku coraz gorsza
Tomi_81 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Również dzięki wszystkim za miły dzionek Dzięki Panowie i Panie za mile towarzystwo. Ale to fakt impreza co roku coraz gorsza Egon impreza jak impreza ważne że towarzystwo znów dopisało
egon47 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Dokładnie to jest najważniejsze a towarzystwo jak najbardziej dopisało
main Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 dzięki również Panowie . niestety musiałem szybciej uciekać. ktoś jutro jedzie? na którą będziecie?
secio84 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Jutro ja postaram się wpaść ale bez auta bo nie mam wejściówki i jak będę to po południu naciepane z GT-I9195
Maniek@ Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Dzięki Panie i Panowie za milo spędzony dzionek no i za wzorową organizacje
akjam Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Mnie niestety nie udało się wpaść... Działo się co?
Matek Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Gibons szacuneczek za organizacje!! a mi tam sie podobało.. fakt faktem zdyskwalifikowali mojego cichego faworyta do 1/4 co jest mega skur..czysynstwem bo niebieski RS dostałby chyba bęcki Milo bylo poznac kilka nowych twarzy, pozdrawiam i do następnego
Ravu Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Również podziękował Ekipa dopodisała Co bym zmienił, to irka bieleninika, bo gościu jest beznadziejny
afroo. Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Co bym zmienił, to irka bieleninika, bo gościu jest beznadziejny :facepalm: :thumbdown: Co Ty chcesz, dziewczyny ładnie zaprezentował.
Gibons Opublikowano 5 Września 2015 Autor Opublikowano 5 Września 2015 Dzięki również faktycznie rok temu więcej tych samochodów i atrakcji było, ale ogólnie impreza spoko zostałem do końca (czyt do ogni sztucznych) i warto było. Jutro też wpadam od 11:00 Miło było poznać nowe twarze akjam a ja co 5 min na tel zerkałem czy nie dzwoniłeś bo w tym haosie nie słyszałem telefonu jutro masz zamiar wpaść ?
akjam Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 No niestety nie udało się dziś wpaść, jutro mam nadzieję, że dam radę
deafca Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Dzięki wszystkim za towarzystwo i za grilla W końcu mogłem sobie pooglądać wasze cacka na żywo.
jhimo Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Również dzięki szkoda, ze nie bylo okazji z nikim pogadać no oprócz czarnego avanta obok mnie rafał Ravu(?) :) Edytowane 6 Września 2015 przez jhimo
main Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 wpadnę dziś ok 12tej. i biorę ze sobą tego starego onasiste SRB P POŻ czy jak mu tam
Ravu Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Również dzięki szkoda, ze nie bylo okazji z nikim pogadać no oprócz czarnego avanta obok mnie rafał Ravu(?) :) Tak, To byłem ja . Jak tam szybkie rezanko trzyma się? Edytowane 6 Września 2015 przez Ravu
secio84 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Ja będę po 13 gdzie najlepiej auto zostawić ???? naciepane z GT-I9195
jhimo Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 ja tez bede po 13 poogladac wraki ;D n trzyma ;D trzeba jeszcze cos podkleic
Rekomendowane odpowiedzi