Buba Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - 00956 - Key 2 09-00 - Adaptation Limit Surpassed o co chodzi z tymi bledami?? tutaj ich nie ma http://www.obd-2.biz/obd2.php
szogun0 Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Ten drugi jest nieważny. Coś z pilotem. Ten pierwszy znaczy, że albo miałeś kiedyś tam nieszczelne przewody albo kończy ci się turbinka w pompce i działała ona ponad 15 sekund bez przerwy. Jeżeli to jest błąd, który się skasuje i nie powraca, to zapomnij o nich i nie zawracaj sobie głowy. Pzdr dla powiatu RSR.
dziki24 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Podepnę się pod wątek mam ten sam błąd 01367 objawia się on tym że jak go skasuje szybki się zamykają po kilku jazdach wyskakuję i szybki się nie domykają myślałem że może cos nie łączy A teraz już nie wiem
HarryH Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Miałem taki błąd gdy podłączyłem alarm i włączyłem w nim opcje zamykania drzwi po zapłonie i wtedy mi nie działał przycisk od blokowania drzwi od wewnątrz, po tej operacji jest wszystko ok. Zobacz może masz podpiętą centralkę pod pompkę od zamka.
dziki24 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Dzieki HarryH dokladnie mam wylaczona ta opcjie zamykania po zaplonie przez alarm dzieki wiec nie ma sie co przejmowac :>
Rekomendowane odpowiedzi