rafi1985 Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Witam!!! Dziś gdy pozyczylem auto mamie zauwazylem ze podczas ruszania normalnego i dalszej spokojnej jezdzie z wydechu wydobuwa sie bardzo delikatnie siwy dymek. Ja w czasie jazdy nawet podczas butowania nic nie widze z tylu (oprocz czarnucha co jest chyba normalne). Czy mam sie zaczac obawiać???
mcm Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 zloguj go i wrzuć logi, zobaczymy czy jest się czego obawiać
rafi1985 Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 dodam tylko, że mam wycięty katalizator. Czy moze miec wplyw na to?
mlodyy Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 niemasz czego sie obawiac po wycieciu kata pogewizduje sobie
rafi1985 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Opublikowano 22 Listopada 2008 panowie a co z tym dymem wkoncu?? Zauwazylem tez ze troche oleju mi ubywa....
_Solar_ Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 mysle ze nie masz sie czego bac zobacz sobie czasem jak na drodze benzyniaki tez mocne siwe chmury puszczaja,u mnie jak samochod stoi na jalowym to tez widze chmurke dymu,w porze cieplejszej tego nie bylo objawia sie to spadkiem temperatury
Rekomendowane odpowiedzi