Faraday Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 W jaki sposób przyciemniałeś lampy ? http://images66.fotosik.pl/893/a3289c79398af607med.jpg
Fela Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 W jaki sposób przyciemniałeś lampy ? http://images66.fotosik.pl/893/a3289c79398af607med.jpg w photoshopie xd trzeba było przeczytać post taki jest plan i tak to widze ,ale jeszcze sie na tym zastanawiam.
Sobon3R Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jakoś mi się nie widzą tak mocno przyciemniane lampy w tak jasnym aucie
Faraday Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 A mi to siadlo. Mam podobny plan. Polerka papierem wodnym później lakier bezbarwny z domieszką lakieru akrylowego czarnego Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka
Fela Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) co do lamp to tak mowilem zastanawiam sie jeszcze moze kupie DEPO lub przyciemnie te a to fotka z całego dzisiejszego dnia pracy i wstępnie wyszlifowane efekt koncowy wydaje mi sie ze zobaczycie dopiero w sobotę ponieważ brak czasu Edit: A tak prezentuje sie na aucie jeszcze jest pare poprawek, ale to szczegóły \ Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Fela
chudy30 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 kolego te wgłębienie maluj na piano black w zderzaku oczywiśście
Fela Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 kolego te wgłębienie maluj na piano black w zderzaku oczywiśście oczywiście ze tak tak będzie, ale narazie to Tylko przymiarka i na szybko foto zrobione i zderzak z powrotem na warsztacie
Malec Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 kolego te wgłębienie maluj na piano black w zderzaku oczywiśście oczywiście ze tak tak będzie, ale narazie to Tylko przymiarka i na szybko foto zrobione i zderzak z powrotem na warsztacie górna krawędź mogła by być niżej zaraz nad wydechem
Fela Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 kolego te wgłębienie maluj na piano black w zderzaku oczywiśście oczywiście ze tak tak będzie, ale narazie to Tylko przymiarka i na szybko foto zrobione i zderzak z powrotem na warsztacie górna krawędź mogła by być niżej zaraz nad wydechem Mogła by być , ale tak podoba mi sie bardziej i Tak to wygląda black piano w lakier poleci na wiosne razem z całym autem Ps.Teraz biorę się za progi ,a następnie za przedni zderzak
darek995 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jak widać kolejny raz przysłowie, dzwon matką tuningu ma się jak najlepiej ten zderzak to nawet Ci wyszedł, masz jakąś lepszą fotkę ?
Fela Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jak widać kolejny raz przysłowie, dzwon matką tuningu ma się jak najlepiej ten zderzak to nawet Ci wyszedł, masz jakąś lepszą fotkę ? a każdy mówił sprzedaj na złom .... fotek niestety lepszych nie mam .. ide do pracy ciemno, wracam z pracy ciemno. W weekend pewnie coś cykne
darek995 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Czekam na zdjęcie bo mnie ciekawi jak wyszło to w dobry świetle.
Fela Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Ja Osobiście jestem zadowolony z efektu Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Fela
Fela Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 kolego zderzak robi robotę Dzieki Jeszcze w podkładzie ? jeszcze tak ,na wiosne bedzie lakierowana cała karoseria wiec nie opłaca mi sie tego lakierowac.. srebrny lakier ma to do siebie ze ciężko dobrać odpowiedni odcień i z tego wlasnie powodu bede lakierować całość .. poprzedni wlasciciel przerysował prawe drzwi ja przywalilem przodem i maska blotnik i zderzak różnią sie od siebie
kozunia13 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Zderzak przekozak. Jak udalo Ci sie poszerzyc boki bo wyglada tak "napompowanie" jak w s4 Tez wlasnie rzezbie progi, ja wycielem ze srodka element i zespawalem i z obu stron mam zakonczenia. Ten plastik z omegi spawa sie fajnie Edytowane 28 Stycznia 2016 przez kozunia13
Fela Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zderzak przekozak. Jak udalo Ci sie poszerzyc boki bo wyglada tak "napompowanie" jak w s4 Tez wlasnie rzezbie progi, ja wycielem ze srodka element i zespawalem i z obu stron mam zakonczenia. Ten plastik z omegi spawa sie fajnie nic nie poszerzałem to jest efekt zaspawanej dokładki co do progów to prawie skończone .. pisze prawie bo niepodoba mi sie ta cześć we wnetrzu progów .. po otwarciu drzwi nieładnie to wygląda i chciałbym to poszerzyć tylko nie mam z czego dorobić takiego elementu :/
kozunia13 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Kup listwy progowe z polifta dotnij rowno i przyklej wtedy listwa oprze Ci sie o prog omegi i wyglada to jak w s4 Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Fela Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2016 tylko ze za te listwy trzeba dać 150-200zł wolał bym kupić trzeci próg i zrobić to po swojemu
Rekomendowane odpowiedzi