Chivas43 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Witam serdecznie. Jestem nowy na stronie:) Moje pytanie jest odnosnie tego czy: Moje zegary sa obecnie do wymiany. Sa jak elektronik mi mowil, zle skalibrowane, ze procesor na plycie zostal uwalony poprzez teraz wyswietla mi bledne info o temp. i ilosci paliwa. Ale ja nie o tym chcialem:) Mam licznik dzielony przez polowe jak by to powiedziec i moje pytanie dotyczy: Szukam poprawnie dzialajacego i czy moge kupic licznik z FIS? Czy moge taki zalozyc? Czy juz cos moze nie spasowac? Bardzo Porsze o odpowiedz na ten temat.
Fazii Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Pełen FIS możesz zamontować tyle, że bez rezania się nie obędzie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/243498-zamiana-licznika-pol-fis-na-pelny-fis-w-ostatnim-lifcie-pelna-opcja/?hl=%2Bmonta%BF+%2Blicznika+%2Bfis
xXPiotrekXx19 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Witam serdecznie. Jestem nowy na stronie:) Moje pytanie jest odnosnie tego czy: Moje zegary sa obecnie do wymiany. Sa jak elektronik mi mowil, zle skalibrowane, ze procesor na plycie zostal uwalony poprzez teraz wyswietla mi bledne info o temp. i ilosci paliwa. Ale ja nie o tym chcialem:) Mam licznik dzielony przez polowe jak by to powiedziec i moje pytanie dotyczy: Szukam poprawnie dzialajacego i czy moge kupic licznik z FIS? Czy moge taki zalozyc? Czy juz cos moze nie spasowac? Bardzo Porsze o odpowiedz na ten temat. w tym roczniku co masz to już duzo rezania nie masz aby podłaczyć pełnego fisa
Rekomendowane odpowiedzi