kkubina Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Witam, chciałbym przedstawić mój nabytek,jest to Audi A4 B5 z roku 1995, z silnikiem 1.9 TDI 1Z po chip tuningu na 110PS(wg mnie optymalnie) Audi ma standartowe wyposażenie: -fabryczne radio, -wspomaganie kierownicy, -komputer pokładowy, -zamek centralny, -immobiliser, -2xpoduszka powietrzna, -regulowana wysokość kierownicy, -obrotomierz, -elektryczne opuszczanie przednich okien, -regulowana wysokość przednich siedzeń, -klimatronik, -lusterka ustawiane elektrycznie. Samochód po modyfikacjach,jest w kolorze DENIM BLUE(oryginalnie było granatowe), wcześniej wspomniany chip tuning,zderzak przedni od s4,wszystkie elementy, wraz z progami w kolorze nadwozia, poliftingowe reflektory soczewkowe, oraz tylnie lampy clear red-white,brak oznaczeń z tyłu. ...a oto moje autko: Planowane zmiany to: -FELGI MILLE MIGLIA EVO5 -listwy progowe oryginalne z s4+grill od s4(jak już to już wg mnie) -radio audi CONCERT+zmieniarka, -polerka szyb, -centralny zamek na pilot, -wacham się nad obniżeniem,ale raczej tak. Jeśli ktoś ma inne ciekawe pomysły, proszę o radę. Bardzo pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audików.Pozdrawiam i proszę o ocenę i opinie.
Cuber Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Bardzo ładna furmanka , wrzucaj felunek tak jak pisales zrób pare fotek wnętrza i wklej widac ze dobrze odpicowana , malowana byla cała ?
Johnyjurek Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 No za***ista fura , kolorek ladny tylko prosi sie o te fele 17" i bedzie miod
kkubina Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 Tak,była cała malowana, oryginalnie kolor był w odcieniu granatu, teraz jest DENIM BLUE dzięki któremu autko prezentuje się bardzo atrakcyjnie, rzuca się w oczy,może dlatego że nie ma zbyt wiele audi w tym kolorze, brakuje najbardziej właśnie felg,ale to kwestia czasu...w przyszłym roku autko dostaje felgi, bo teraz to już zima idzie.Pozdrawiam
Rytel Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 no no furka konkret:) gratuluje :good:
mcm Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 ładna tylko ten przedni zderzaczek "S" jest taki samotny, przydały by się progi i tył "S"
kkubina Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 Witam,w planach właśnie napisałem,że chce zamontować progi...bo ich i felg najbardziej brakuje w tym aucie,co do tyłu,pomysł godny zastanowienia,dzięki.Pozdrawiam
Krzychu88 Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 super furka, fajna prezentacja wogole z przodu, super kolorek, kolega chyba kupil autko z autoscout24
WoDzU07 Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Świetny kolor, szkoda że seryjnie nie można takiego spotkać. Jest podobny odcień, ale za mało tego jeździ i trudno takiego wyrwać.
Piechol Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 suuuper się prezentuje koniecznie 17" i ja bym jeszcze kierę wymienił
johnybravo Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 o w mordę ale się byłyszczy . no cuż fela fela i fela . noi ściema szybek . gratki auta
eMeM Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 bylo jakies bum z przodu ? :gwizdanie:
kkubina Opublikowano 25 Października 2008 Autor Opublikowano 25 Października 2008 Do eMeM.Zawiode Cie...nie było żadnego "bum" a świadczą o tym fabryczne zgrzewy komory silnika,proste belki i brak "dodatkowych" spawów
dziuniek Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 fajnie się prezentuje mi się podoba środek tez widać ze zadbany
eMeM Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Do eMeM.Zawiode Cie...nie było żadnego "bum" a świadczą o tym fabryczne zgrzewy komory silnika,proste belki i brak "dodatkowych" spawów czyli blotniki z przodu zmieniono na montowane od polowy 97 do 99 dla kaprysu (roznia sie tylko brakiem znaczka Audi i brakiem wglebienia dla niego)
hiena Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Do eMeM.Zawiode Cie...nie było żadnego "bum" a świadczą o tym fabryczne zgrzewy komory silnika,proste belki i brak "dodatkowych" spawów czyli blotniki z przodu zmieniono na montowane od polowy 97 do 99 dla kaprysu (roznia sie tylko brakiem znaczka Audi i brakiem wglebienia dla niego) Może chłopak na giełdzie zły kupił i już musiał sobie jakoś poradzić
gradziu Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Co fakt to fakt- kolorek miodzio Lepiej nie będę pokazywał zdjęcia Twojej fury mojej dziewczynie- oszalałaby z zachwytu :> A mnie na malowanie nie stać
1.9 TDI Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 ładna jest fajna felga do tego i będzie piękna
Rekomendowane odpowiedzi