Janis Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Witam, nie wiem gdzie konkretnie dodać takowy temat - więc proszę moderatora o jego przeniesienie, nie usuwanie - przepraszam. aaaa, więc do rzeczy ostatnio szukałem czujnika oleju tak jak znajomy na forum napisał, żeby dostać się tam trzeba odkręcić zbiorniczek od płynu chłodzącego - takteż zrobiłem lecz przykuło mi uwagę jakaś wtyczka nie podpięta albo brakuje jakiejś końcówki. Mógłby mi ktoś powiedzieć do czego to służy?Pozdrawiam!
jacek70 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Przypadkiem nie jest to od czujnika płynu w zbiorniczku?
Janis Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Chyba takowy wychodził w poliftcie jak ktoś miał fisa czy się myle?
sebidi Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Poziom płynu chłodniczego miał każdy tzn prawie każdy bo j mnie ktoś założył jakiś zbiorniczek bez czujnika i wtyczka se dyndala tak jak u ciebie Edytowane 8 Maja 2015 przez sebidi
Janis Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Poziom płynu chłodniczego miał każdy tzn prawie każdy bo j mnie ktoś założył jakiś zbiorniczek bez czujnika i wtyczka se dyndala tak jak u ciebie Nic nie zrozumiałem
sebidi Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Czujnik poziomu płynu w zbiorniczku miało chyba każde a4 b5 może u ciebie ktoś wymienil ziorniczek na taki bez czujnika I dlatego ta wtyczka wisi od tego czujnika
Janis Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Gdzie do wczepić ew. ? do zbiorniczka jakoś chyba się tam nie da:D
neoxpl Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Wchodzi pod zbiorniczek dokładnie w czujnik w zbiorniczku.
sebidi Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 No właśnie a ja np wcale nie miałem czujnika w zbiorniczku i kolega podejrzewam ma podobnie lub czujnik uszkodzony dlatego ktoś wypial wtyczke
Rekomendowane odpowiedzi