Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Brak końcówki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem gdzie konkretnie dodać takowy temat - więc proszę moderatora o jego przeniesienie, nie usuwanie - przepraszam. :(
aaaa, więc do rzeczy ostatnio szukałem czujnika oleju tak jak znajomy na forum napisał, żeby dostać się tam trzeba odkręcić zbiorniczek od płynu chłodzącego - takteż zrobiłem lecz przykuło mi uwagę jakaś wtyczka nie podpięta albo brakuje jakiejś końcówki. Mógłby mi ktoś powiedzieć do czego to służy?

Ddgh.jpg

Fdgh.jpg

Pozdrawiam!

Opublikowano

Przypadkiem nie jest to od czujnika płynu w zbiorniczku?

Opublikowano

Chyba takowy wychodził w poliftcie jak ktoś miał fisa czy się myle?

Opublikowano (edytowane)

Poziom płynu chłodniczego miał każdy tzn prawie każdy bo j mnie ktoś założył jakiś zbiorniczek bez czujnika i wtyczka se dyndala tak jak u ciebie

Edytowane przez sebidi
Opublikowano

Poziom płynu chłodniczego miał każdy tzn prawie każdy bo j mnie ktoś założył jakiś zbiorniczek bez czujnika i wtyczka se dyndala tak jak u ciebie

Nic nie zrozumiałem :huh:

Opublikowano

Czujnik poziomu płynu w zbiorniczku miało chyba każde a4 b5 może u ciebie ktoś wymienil ziorniczek na taki bez czujnika I dlatego ta wtyczka wisi od tego czujnika

Opublikowano

Gdzie do wczepić ew. ? do zbiorniczka jakoś chyba się tam nie da:D

Opublikowano

Wchodzi pod zbiorniczek dokładnie w czujnik w zbiorniczku.

Opublikowano

No właśnie a ja np wcale nie miałem czujnika w zbiorniczku i kolega podejrzewam ma podobnie lub czujnik uszkodzony dlatego ktoś wypial wtyczke