peter22 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Witam Po sprzedaniu A6 c6 udało się znaleźć fajną A8 D3 4.2 MPI z 2005 roku ; WYPOSAŻENIE: - Keyless go - odpalanie bez kluczyka - Distronic - radar odległościowy - Przyciski do otwierania bram garażowych - Klimatronic 4-strefowy - Webasto - Zawieszenie pneumatyczne - Nawigacja - Bi-Xenon skrętny - Tempomat - Skórzane sportowe fotele - Nagłośnienie Bose - Fotele reg. elektr. z pamięcią kierowca i pasażer - Elektr. regulacja przedniego fotela z tylnej kanapy - Fotele podgrzewane - Elektr. tylne rolety - Elektr. hamulec postojowy - Solardach - Telefon - Elektryczne szyby - Skórzana wielofunkcyjna sportowa kierownica - Łopatki F1 - Podsufitka wyłożona Alcantarą - Alufelgi 19 cali - Tylna roleta elektr. - el. tylna klapa - Kierownica reg. elektrycznie - Czujniki parkowania - AIRBAG - ABS - Kontrola trakcji - Elektr. szyby- Elektr. lusterka- podgrzewane i składane - Ściemniane automatycznie lusterka - Halogeny - Komputer pokładowy - Czujnik świateł - Czujnik deszczu - Regulacja kierownicy - Alarm - Pokrowiec na narty - i wiele innych rzeczy Pare zdjęć jeszcze z ogłoszenia
rav85 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 super wyposażenie , porównując do mojej to mam bieda edyszyn, z ciekawości ile auto kosztowało? może byc na pw
marcintuchola Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Jestem ciekaw jakie odczucie a6 vs a8? Piękna gablota, zawsze mi sie podobały tylko brak odwagi na kupno
peter22 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 wypas fajny drewienko zostaje ? Na razie zostaje bo trzeba zgazować potwora. Docelowo będzie black piano bo carbon chyba nie pasuje do tego wnętrza
rav85 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Nie wiem moze to kwestia gustu ale mi drewno sie podoba dodaje klasy zwlasza ze to prawdziwe drewno a noe plastik go imitujacy, a a4 czy innym aucie od razu bym zmienial ale tu tak nie kuje w oczy
tropico Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Ładna sztuka - gratuluję i zazdroszcze grilla, sam szukam takiego
Gość harry19-19 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 gratuluję piękna bestia jeszcze 4,2 v8 nioch nioch
peter22 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 miałem to szczęście , że poprzedni właściciel mimo że jest z rocznika 52 to kochał to auto i troszkę pomodził , tj lampy tył grill. zastanawiam się tylko czy nie pomalować ramki wokół tablicy przedniej w czarny połysk bo ten szary chyba nie pasuje do całości i jeszcze czujniki są czarne . Co o tym myślicie ??
Gość harry19-19 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 powiedź mi jedno jak tam skok z 2.0 na 4,2 dodatku V8
peter22 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Opublikowano 9 Maja 2015 Przepasc , nie ma co porównywać . Chodzisz moje 2.0 w a6 tez dawało sobie niezle radę. Jednak dźwięk v 8 to jest to .
Gość harry19-19 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 potwierdzam tyle źe mam v6 , szerokości źyczę
wrclaguna Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 miałem to szczęście , że poprzedni właściciel mimo że jest z rocznika 52 to kochał to auto i troszkę pomodził , tj lampy tył grill. zastanawiam się tylko czy nie pomalować ramki wokół tablicy przedniej w czarny połysk bo ten szary chyba nie pasuje do całości i jeszcze czujniki są czarne . Co o tym myślicie ?? rezaj
laki83 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 piekne auto...zawsze mi sie takie marzyło..tylko tych skrzyn biegów sie boje
laki83 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 słyszałem ze automaty w tych furach sie psują i sa drogie w naprawie..to nie prawda??
slavko87 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Piękna i gratulacje, no i rezaj rezaj. Ostatnio przechodziłem obok s8 i tez mnie wziello to auto, kto wie czy ja nie przejdę na a8 ale poki co c6 musi zostać
tropico Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 słyszałem ze automaty w tych furach sie psują i sa drogie w naprawie..to nie prawda?? każdy automat jest drogi w naprawie co do tiptronic'ów w A8 to nie jest źle, sporo zależy od 1-szego właściela jak dbał, kiedy olej był wymieniany, nie ma reguły co do awarii. Na forum są auta co mają ~ 400tys przelotu i skrzynia ok chodzi, a są takie co przy ok ~ 200tys km zaczynają mieć problemy ze skrzynią. Ogólnie przy poważniejszej awarii naprawa to koszt 7-8 tys., jest jeszcze opcja wstawienia używki np. z anglika za 3-4tys i parę osób tak zrobiło i jest póki co ok.
Maniek Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 No Panieeee, piękne to to to czarne Gratki zakupu i powodzenia w rezanku
Rekomendowane odpowiedzi