czachapll Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Jak to wyciągnąć ? Na forach widziałem, że im to wychodzi bez większego trudu, a u mnie podważając z każdej strony płaskimi śrubokrętami nic nie daje, jedynie powyginałem sobie koszyk... Nawet we 4 osoby nie idzie tego wyciągnąć. Macie jakieś pomysły ?
dam-in Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 kolego, za pierwszym razem jest bardzo ciężko bo sam to przerabiałem. Ale.... u mnie pomogło podważanie tylko lewej i prawej krawędzi tego wyłącznika awaryjnych. Cienki śrubokręt płaski wciskasz np. z prawej strony i podważasz z wyczuciem. Wtedy z drugiej strony możesz sobie drugim śrubokrętem pomóc to wysunąć Dasz radę
czachapll Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Męczyłem się z tym 4 godziny na wszystkie sposoby... z każdej strony podważałem nie idzie tego wyciągnąć popróbuje jeszcze i zobaczymy bo raz działa kierunkowskaz raz nie
marcin_franz Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Spróbuj dwoma dużymi (szerokimi) plaskimi śrubokrętami z lewej i prawej strony naraz. Wkladasz i tak jakby przekręcasz.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 dokładnie u mnie też było cieżko to wyjac ale po godzinie czasu wydostałem go tak jak koledzy piszą duzy płaski śrubokręt nawet 2 i z lewej i prawej strony podważałem na raz i jakoś tym sposobem dałem radę
Rekomendowane odpowiedzi