przem88 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 a wiec wszytsko widac na zalaczonym filmiku. czytalem ze to moze byc albo przypomnienie o serwisie lpg lub cos z wtryskami. auto normalnie przelacza na gaz wszytsko gra i buczy. jeszcze nie podlaczalem pod acgas synchro bo mam problem z otwracia maski ale to sie uporam z tym na dniach . moze mial ktos podobnie lub wie co sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X18XET Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Zbliżający się przegląd instalki . U mnie też się od wczoraj upomina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem88 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 mam nadzieje ze da sie wylaczyc te pikanie programem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X18XET Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 No właśnie nie wiem . Muszę zapytać gazownika. Najlepsze jest to, że przed poprzednim przeglądem w ogóle nie pikało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem88 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 ja już sobie poradzilem z tym jak masz program to da sie wylaczyc bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy90 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Przypomnienie o przeglądzie zapomnieli pewnie skasować jak byłeś ostatnio Ja miałem to samo prze jakiś czas mnie to drażniło w końcu pojechałem do nich żeby mi to wyłączyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem88 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 juz sam sobie poradziłem , minuta roboty u mnie to tylko pamietaja o braniu kasy, keidys jak bylem to za filtr +wymiana+ podniesienie mnoznika deliktanie -100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 juz sam sobie poradziłem , minuta roboty u mnie to tylko pamietaja o braniu kasy, keidys jak bylem to za filtr +wymiana+ podniesienie mnoznika deliktanie -100zł 100 zł - Sama wymiana filtra fazy ciekłej i lotnej plus korekty kosztowała mnie 140. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 [emoji79] Za co tyle płacić.Filtry to koszt 20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 [emoji79] Za co tyle płacić.Filtry to koszt 20zł Za gwarancję i święty spokój. Płacę - nic mnie nie obchodzi , ma chodzić i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi