Herdas Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Koledzy zmieniałem radio Becker na BNS i mam następujący problem ponieważ poza miastem gubi mi stacje łapie tylko RMF i to ledwo. wczesniej w Beckerze wszystko ładnie grało a teraz niestety kiepsko. zakupiłem przejsciówkę na fakra bo w becker było inne. co zrobić by poprawić odbiór radia? dodam że jak podłacze ładowarkę telefonu do gniazda zapalniczki radio wtedy nawet w mieście słabo odbiera. i drugie pytanie gdzie biegnie kabel z anteny/wzmaciacza w AVANT tylny lewy bok bagażnik a potem gdzie? puszczone w progi?
Tom A4 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Wzmacniacz antenowy zasilony? bo jeśli nie to efekt będzie właśnie taki zerknij tu może znajdziesz rozwiązanie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/51112-know-how-odnosnie-poprawy-odbioru-radia-concert-symphony/ Edytowane 18 Maja 2015 przez Tom A4
airbob Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 gdzie biegnie kabel z anteny/wzmaciacza w AVANT tylny lewy bok bagażnik a potem gdzie? puszczone w progi? Z tego co mi w serwisie mówili to przewody idą górą nad podsufitką.
Rekomendowane odpowiedzi