countryFan Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Witajcie, Istnieje numer zamówieniowy emblematu silnika do BFB? Bo w większości 1.8 te emblematy odpadają? a widzę tylko dostępny do 2.0TDI ( OE: 4H0 103 940) - no chyba że są takie same? Może ktoś zmierzy długość/szerokość to kupię taki z TDI i dokleję do swojego. Dziękuję
rafsus Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Witajcie, Istnieje numer zamówieniowy emblematu silnika do BFB? Bo w większości 1.8 te emblematy odpadają? a widzę tylko dostępny do 2.0TDI ( OE: 4H0 103 940) - no chyba że są takie same? Może ktoś zmierzy długość/szerokość to kupię taki z TDI i dokleję do swojego. Dziękuję mam taki emblemat na wydanie jakby co to pw
countryFan Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 A to nie to samo co na tylnej klapie? Hmm a jest? Sprawdzę, bo może rzeczywiście pasuje któryś z atrapy chłodnicy albo tylnej klapy. Dzięki za pomysł. Jutro też będę miał okazję pewnie zmierzyć emblemat na 2.0TDI to porównam
dejvit Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 A to nie to samo co na tylnej klapie? Hmm a jest? Sprawdzę, bo może rzeczywiście pasuje któryś z atrapy chłodnicy albo tylnej klapy. Dzięki za pomysł. Jutro też będę miał okazję pewnie zmierzyć emblemat na 2.0TDI to porównam I jak - pasuje któryś? Sprawdzał ktoś?
countryFan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Zmierzę jutro i dam znać. Kupiłem emblemat i co prawda go jeszcze nie zamontowałem, ale przyłożony do pokrywy wygląda, że pasuje idealnie otworami i kołeczkami, numer części 06C 103 940 EDIT: Powyższy numer który podałem to emblemat taki który jest wykończony jakby alu-matem, a nie chromem, więc nie jest to na pewno to co oryginalnie. Edytowane 1 Lipca 2015 przez countryFan
Audi sline Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 a co z tą twoją korozją? zrobili Ci to w końcu na gwarancji?
jacek70 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zmierzę jutro i dam znać. Kupiłem emblemat i co prawda go jeszcze nie zamontowałem, ale przyłożony do pokrywy wygląda, że pasuje idealnie otworami i kołeczkami, numer części 06C 103 940 Te same wymiary i na klapie i na deklu silnika. Pewnie dlatego te z silnika znikają.
countryFan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) a co z tą twoją korozją? zrobili Ci to w końcu na gwarancji? u mnie? Ale ja nie mam korozji tylko pytałem w teorii jak to przebiega gdyby trzeba skorzystać z gwarancji i jak ją utrzymać na te 12 lat. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez countryFan
szaman89 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Trochę odgrzeję kotleta ale udało mi się dzisiaj przeszczepić emblemat z pokrywy 3.0 ASN, które chodzą bardzo tanio na allegro. Za 24 zł z przesyłką mam wreszcie emblemat na swoim miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi