rapens1 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Witam wszystkich mam pytanie zbliża się okres zimowy i chciałem wymienić płyn chłodniczy problem jest w tym że nie wiem jakim płynem układ jest zalany i nie wiem jaki płyn mogę zastosowac słyszałem jeszcze że sa jakieś preparaty do czyszczenia układu chłodzenia jak tak to jakie i jak sie czyści układ???z góry dzięki za pomoc!!!!pozdrawiam!!!!
rysiu Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 a masz jakis problem z ukladem chlodzenia? jak nie, to zlej stary i wlej nowy, nic sie nie stanie.
sisi1977 Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 g12plus ponoc leją ja wymieniałem w aso ale sie nie pytałem co lali.
Przemo83zmc Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 A może mi ktoś powiedzieć jak spuścić wode z układu bo musze wymienic na płyn zimowy
Dev Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 odepnij weze od chłodnicy, odkrec korek poruszaj troche wezami i po temacie 100% starego płynu w ten sposób i tak nie wyleci
netox Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 generalnie na chwile możesz odpali silnik żeby pompa resztki wyrzuciła jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi